A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У Рудківській громаді відкрито новий інфраструктурний об’єкт.

Дата: 23.12.2021 09:15
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

   Протягом 2021року у Рудківській громаді реалізовано 8 проєктів по облаштуванню дитячих та спортивних майданчиків. Громади цих населених пунктів з радістю сприймали відкриття нових об’єктів і обговорювали необхідні кроки для реалізації цікавих ідей в майбутньому. Діти – це те, що є важливим і цінним у нашому житті. Саме у дітях реалізовується Божий задум, а завдання дорослих – зробити час дитинства цікавим та кольоровим.

  22 грудня 2021р. у с.Канафости Рудківської громади відбулось офіційне відкриття дитячого майданчику. Це стало можливим завдяки фінансуванню з бюджету Львівської обласної ради при сприянні депутатів обласної ради від ПП «За майбутнє», депутатів Рудківської міської ради від ПП «За майбутнє» Мирослави Кадикало та Оксани Чопик, Рудківського міського голови Івана Лозинського та небайдужих мешканців села Канафости.

  Символічна стрічка була перерізана найменшими мешканцями села. Безсумнівно, встановлення такого майданчику для дітей – важлива подія. Малеча матиме свій ігровий простір, який сприятиме розвитку координації рухів та загальному фізичному оздоровленню. Заступник міського голови Роман Біндас та староста села Микола Посівнич привітали всіх з наступаючими святами, побажали усім здоров’я, добра, радості, миру та у період коронавірусу більше часу проводити саме на свіжому повітрі.

  Незважаючи на морозний зимовий день, на майданчику панувала тепла атмосфера, а радісний настрій дітям додали подарунки від св.Миколая.

  Кожен населений пункт у Рудківській громаді є особливим, тому міська влада старається чути потреби мешканців. Водночас, важливо щоб представники громади на місцях приймали активну участь у реалізації проєктів. Це може бути виконання певних робіт, дозбір коштів, облаштування території чи клумб.

  Співпраця активної громадськості та влади допомагає спільними зусиллями вирішувати проблеми території.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних