A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відбулась підсумкова нарада 2021року.

Дата: 04.01.2022 11:00
Кількість переглядів: 477

   Фото без опису

   Під керівництвом першого заступника Рудківського міського голови Миколи Фрея, за участю в.о.начальника відділу економіки та інвестицій Зоряни Лазоряк, начальника відділу земельних відносин Надії Кривішин, спеціаліста бухгалтерського обліку та звітності Оксани Лей та завідувача юридичним сектором Русаною Музикою відбулась підсумкова економічна нарада із старостами Рудківських страростинських округів.

   Під час наради аналізували та обговорювали важливі питання  для розвитку громади, а також визначено коло головних завдань на 2022рік, а саме:

  •  Зоряною Лазоряк доведено інформацію про зміни у написанні мікропроектів на 2022рік, які були запроваджені конкурсною комісією Львівської обласної ради, щодо відбору переможців.
  • Надією Кривішин та Оксаною Лей піднімалось важливе питання щодо сплати земельного податку та його заборгованості жителями громади.
  • Русланою Музикою запропоновано підписання договорів для вивезу побутових відходів в тих населених пунктах громади, де ця послуга не надається.

   Підсумовуючи нараду та 2021рік, Микола Фрей, від імені міського голови, Івана Лозинського подякував усім присутнім за виконану роботу. Побажав успіху у подальшій співпраці та привітав з прийдешніми новорічними святами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних