A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відбулася третя робоча зустріч з обговорення концепції стратегії розвитку Рудківської ОТГ

Дата: 18.12.2018 15:36
Кількість переглядів: 265

    18 грудня 2018 року в приміщенні Рудківської міської ради відбулася третя робоча зустріч працівників міської ради,  виконуючих обов’язки старост, депутатів, активних підприємців, зацікавлених громадян для обговорення концепції стратегії розвитку Рудківської ОТГ при активній допомозі представника ГО «Європейський діалог» (Львів) Крата Миколи, радника з питань регіонального розвитку Львівського центру розвитку місцевого самоврядування Сірика Зеновій та представника Республіки Польща Томаша Чубара.

     На прикладі однієї із гмін республіки Польща пан Томаш розповів про заходи адміністрації гміни щодо налагодження діалогу, довіри між владою, громадянами та громадськими організаціями,  про особливості впровадження громадського бюджету, нові форм функціонування офіційного сайту гміни.

    Разом з  Кратом Миколою та Зіновієм Сіриком присутні обговорювали проблеми Рудківської ОТГ, визначали їх рейтинг – першочерговість. Наступна робоча зустріч запланована на січень 2019 року.

  З робочими  матеріалами щодо формування концепції стратегії Рудківської ОТГ можна ознайомитися на офіційному сайті Рудківської міської ради https://rudkivska-gromada.gov.ua/ у розділі «Стратегічне планування» .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.