A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Уряд затвердив план заходів із відзначення Дня єднання

Дата: 15.02.2022 13:48
Кількість переглядів: 467

За ініціативи Президента Володимира Зеленського виплати військовослужбовцям Збройних Сил будуть підвищені на 30% з 1 березня 2022 року. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 14 лютого.

Крім того, до 20% від початку 2022 року зросте грошове забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби та Національної гвардії (з урахуванням вже прийнятого рішення про підвищення на 10% з 1 лютого). Це передбачено в плані заходів, який Уряд схвалив на виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 р. №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства». Згідно з Указом, 16 лютого 2022 року оголошується Днем єднання.

«День єднання має консолідувати українців перед лицем загрози та інформаційного тиску. Уряд продемонстрував свою згуртованість, оперативно напрацювавши план заходів, у якому, зокрема, передбачається підвищення виплат для наших військовослужбовців. Ми очікуємо такої ж консолідації від органів місцевого самоврядування та всього суспільства, адже саме єднання — незламна сила України», — підкреслив Денис Шмигаль.

Серед іншого, план заходів передбачає створення єдиної інформаційної платформи стратегічної комунікації «UAразом» для забезпечення щоденного інформування населення про стан безпекової ситуації, прискорення процесу зі створення системи територіальної оборони, а також проведення у закордонних дипломатичних установах України зустрічі дипломатичних працівників та українських громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.