A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Найскладніша ситуація сьогодні на Харківському напрямку, в Сумській області та на півдні країни: радник Президента

Дата: 25.02.2022 23:41
Кількість переглядів: 268

 

Збройні Сили України, Національна поліція та територіальна оборона працюють добре й утримують контроль над значною частиною української території, яка зазнала ударів з боку російської федерації. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк на брифінгу в Офісі Глави держави.

«Якщо зіставити військові потенціали України й росії, то ми тримаємося дуже ефективно. Наші вороги хочуть вирішити ключове завдання – затиснути Київ та основні міста сходу й півдня країни. Ми відчуваємо їхні плани, і особливо це розуміє керівництво ЗСУ», – сказав він.

Як зауважив Михайло Подоляк, тактика, яку застосовують російські збройні сили, частково нагадує терористичні методи, коли обстрілюють житлові квартали, а сьогодні були навіть обстріли дитячих садочків.

«Воєнні злочини, які, на жаль, є на сьогодні, повинні отримати сувору юридичну оцінку», – заявив він.

Радник керівника Офісу Президента вкотре наголосив, що противнику не вдасться втілити свої плани з усунення керівництва Української держави та створення хаосу в країні. Він підтвердив, що Президент Володимир Зеленський перебуває в Києві та ефективно здійснює керівництво країною та обороною.

«Вчора, позавчора, сьогодні він працює цілодобово. У нього постійні зустрічі з іншим керівництвом країни – Кабінетом Міністрів, депутатами, а також постійні консультації зі світовими лідерами. Президент у курсі всього, що відбувається в країні, та ухвалює оперативні рішення з управління державою», – сказав Михайло Подоляк.

Він також повідомив, що найскладніша ситуація нині на Харківському напрямку, в Сумській області та на півдні країни, де тривають доволі тяжкі бої між ЗСУ і військами РФ. Радник керівника Офісу Президента зазначив, що, за попередніми даними, сьогодні загинуло понад тисячу військовослужбовців країни-агресора, що є досить великою кількістю.

«Сьогодні перемовини зі світовими лідерами він (Президент України. – Ред.) веде для того, щоб сформувати максимальний фонд підтримки наших Збройних Сил з боку наших партнерів», – наголосив Михайло Подоляк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних