A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Увага! Оголошення щодо збуту сільгосппродукції на ринок "Шувар"

Дата: 26.05.2022 14:36
Кількість переглядів: 170

 

 

 

Фото без опису

 

Оголошення!

       Військова агресія російської федерації, через яку на частині території України неможливо вирощувати сільськогосподарську продукцію, стала загрозою продовольчій безпеці нашої держави, тому  забезпечення населення продовольством   у великій мірі залежатиме  від результатів роботи аграріїв західних областей України.

      Відповідно до Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» від 25.06.2009 р. № 1561-VI серед основних напрямків діяльності оптових ринків сільськогосподарської продукції як частини  агропромислового комплексу є сприяння прискореному просуванню с/г продукції від виробника до кінцевого споживача та в одержанні прибутку, здійснення ветеринарно - санітарного контролю та нагляду , та інші .

      ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», якому наказом Міністерства  аграрної політики України №560 від 15.09.2010 року надано статус оптового ринку сільськогосподарської продукції, знаходиться  у м. Львів  на проспекті Святого Івана Павла  II, 4-Б є найбільшим агропродовольчим хабом західної України, через який реалізовується більше 1 млн. тон продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в рік.

      Підсумовуюче викладене, Рудківська міська  рада інформує виробників сільськогосподарської продукції  про те, що ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», оминаючи спекулятивну складову у формі перекупників, створює найкращі умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги, виходячи з індивідуальних потреб  та можливостей  кожного сільгоспвиробника, у тому числі – допомогу у придбанні паливно – мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».

 

  За більш детальною інформацією можна звернутись за телефоном:

 

0938764817 – Андрій Мельничук

0993275097 – Тетяна Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних