A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Спільними зусиллями озеленимо дитячі майданчики!

Дата: 02.11.2022 14:01
Кількість переглядів: 170

МоZковія лякає нас балістичними ракетами та іранськими дронами – мопедами. Загарбниця сподівається, що ми впадем в депресію і паніку. Але як і всі українці,  жителі Рудківської громади продовжують працювати, дбати про своє місто Рудки та села громади. Цьому сприяє взаєморозуміння та взаємодопомога як громадян, підприємств та підприємців, так і громадських організацій.

З ініціативи ГО «Агенція розвитку м.Рудки» при допомозі Рудківського лісництва в центральній частині міста Рудки висаджено туї. Новостворена алея прикрасила оновлений недавно дитячий майданчик (https://www.facebook.com/profile.php?id=100073960873684).

До цієї екологічної акції долучилися наші гості з прифронтових областей – вимушені переселенці, які проживають на території м.Рудки. Нам тільки можна здогадуватися, як мріють вони про свій    рідний дім. Посаджені деревця, як символ добра і життя, не тільки збережуть пам’ять про теперішні дуже непрості часи, але  сподіваємося, стануть «Алеєю мрій про щасливе повернення додому».

Участь у екологічних та волонтерських акціях дає нам впевненість у тому, що ми сильні, згуртовані, непереможні. Поки наші захисники звільняють українські території, ми робимо те, що можемо найкраще.

  

                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.