A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВШАНУВАННЯ ПАМ´ЯТІ УСІХ ЗАГИБЛИХ ЧЕРЕЗ ВТОРГНЕННЯ РФ В УКРАЇНУ

Дата: 23.02.2023 10:42
Кількість переглядів: 89

День 24 лютого назавжди запам'ятається як одна з трагічних сторінок історії сучасної України. Цього дня рік тому ворог віроломно увірвався в наш дім, у життя кожного українця. Жертвами повномасштабного вторгнення росії в незалежну та вільну Україну стали мільйони дорослих та дітей, які після 24 лютого залишилися без даху над головою, змушені були покинути рідні домівки, були депортовані, замордовані чи вбиті окупантами.
Українські військові героїчно захищають нашу державу, даючи гідну відсіч ворогові, звільняють населені пункти та відтісняють загарбників. Жоден військовослужбовець, який віддав життя на полі бою, не має бути забутим. 

Кожна громада Львівщини відчула біль втрати, бачила сльози матерів, дружин та дітей. Прощаючись із загиблими воїнами, ми говоримо "Герої не вмирають", бо поки ми їх пам'ятаємо, вони живуть у наших серцях.
У рамках Тижня пам'яті просимо 24 лютого 2023 року вшанувати хвилиною мовчання всіх: військових та цивільних, дорослих і дітей, чоловіків та жінок, загиблих через вторгнення рф в Україну.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.