A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В Україні розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу».

Дата: 23.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

До них можуть вступати добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. Основу цих підрозділів складатимуть діючі поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, які тісно взаємодіятимуть із ЗСУ.

Про це йшлося сьогодні, 3 лютого, під час брифінгу начальника Львівської ОВА Максима Козицького, начальника Західного територіального управління Національної гвардії України Олександра Буравкова, начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби Віктора Бабюка, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського.

«Бригади «Гвардія наступу» - це новий етап формування частин для звільнення української землі. У їх складі – мотивовані досвідчені люди, які як добровольці готові служити рідному народові.

На Львівщині записатися до «Гвардії наступу» можна у 8 Центрах надання адміністративних послуг у містах: Кам'янка-Бузька, Городок, Яворів, Золочів, Стрий, Дрогобич, Самбір», - розповів Максим Козицький.

Крім того, людина, яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати анкету на сайті HTTPS://STORM.MVS.GOV.UA/ , де представлені всі бригади, які комплектуються: бригада Нацполіції «Лють», бригада Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи п’ять бригад Нацгвардії «Спартан», «Рубіж», «Червона калина» (Львівщина), «Кара-Даг», «Буревій».

За словами Олександра Буравкова, у складі бригади «Червона калина», яка формується на Львівщині, військовослужбовці вже несуть службу.

«Вона створюється на базі оперативного полку, який вже брав участь у російсько-українській війні, обороняючи, зокрема Київ і Луганщину. Таким чином оперативна бригада стане штурмовою, щоб звільняти наші землі», - підкреслив Олександр Буравков.

Як повідомив Олександр Шляховський, кандидат до «Гвардії наступу» має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тест. «Після успішного проходження він зараховується в ту бригаду, яку він вибрав. Запрошую долучитися до оперативно-штурмової бригади «Лють», основу якої складають воїни, які пройшли горнило війни», - сказав Олександр Шляховський.

Формування штурмових бригад «Гвардія наступу» відбуватиметься на постійній основі. Навчання бійців бригад триватиме 2-4 місяці.

У Львівській області подати заявку на вступ до бригади можна у 8 ЦНАПах за такими адресами:

м. Кам’янка-Бузька, Львівський район, вул. Незалежності, 20 А;

м. Городок, Львівський р-н, вул. Майдан Гайдамаків, 6;

м. Стрий, Стрийський р-н, вул. Шевченка, 71;

м. Дрогобич, Дрогобицький р-н, вул. Бориславська, 8-А;

м. Золочів, Золочівський р-н, вул. Чорновола, 3;

м. Самбір, Самбірський р-н, площа Ринок, 1;

м. Червоноград, Червоноградський р-н, пр. Шевченка, 27;

м. Яворів, Яворівський р-н, вул. Львівська, 10


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних