A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ РІЧНИЦІ ПОЧАТКУ ПОВНОМАШТАБНОЇ ВІЙНИ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Дата: 24.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Шановні жителі Рудківської  громади!

  Сьогодні виповнюється один рік від початку повномасштабної загарбницької війни російської федерації проти України.

  Щиро дякую усім захисникам за незламність духу, честь і відвагу! Щодня, щохвилини ви ризикуєте життям, бороните нас від ворогів, стаєте живим щитом на захист рідної землі. Ваш героїзм та подвиги пишуть історію нової, вільної, нескореної України.

  Ми повинні пам'ятати про те, що наші військові та добровольці, які боряться за країну, покладають нашу безпеку та свободу на свої плечі. Тому наша допомога  та підтримка є дуже важливими для того, щоб захисники знали, що ми всі стоїмо разом з ними.

  Також, у  цей важливий день я хочу звернутися до всіх мешканців Рудківської громади та подякувати кожному, хто протягом року допомагав і продовжує допомагати військовим під час цієї війни.

  Ваша робота та жертовність є прикладом того, як важливо бути українцем та підтримувати  тих, хто потребує допомоги найбільше, чи це волонтерська робота, чи поселення внутрішньо переміщених осіб, збір та відправка гуманітарної допомоги або фінансова підтримка, уся ця праця є надзвичайно цінною та неоціненною для нашої громади.

  Також з великим сумом у серці я звертаюсь до родин, які втратили за цей рік найдорожчих у війні - своїх синів, братів, чоловіків, наших земляків, які віддали власне життя захищаючи країну від російської агресії.

  Надзвичайно важко для мене та для нас усіх - втрата наших Героїв. Наші серця щемлять від болю за загиблих і за кожну родину, яка залишається зі слізьми на очах та болем у серці на все життя.

  Прошу кожного жителя громади пам'ятати, що ці Герої віддали своє життя за нашу з вами незалежність та свободу. Вони захищали державність та майбутнє кожного з нас. Ми повинні завжди згадувати їхні подвиги та шанувати їх пам'ять.

  Нехай цей день стане нагадуванням для нас усіх про те, що незалежність та свобода - це найважливіші цінності, які ми повинні берегти і захищати та продовжувати працювати разом над тим, щоб майбутнє нашої країни було мирним, процвітаючим та світлим.

 

З повагою і вдячністю перед воїнами-захисниками,

 міський голова                                                                                       Іван    ЛОЗИНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних