A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Розпочалась реєстрація на Національний мультипредметний тест у 2023 році: що важливо знати вступникам

Дата: 04.04.2023 10:49
Кількість переглядів: 75

У департаменті освіти і науки ЛОВА розповіли про особливості цьогорічного НМТ.

НМТ-2023 передбачає оцінювання з двох обов’язкових предметів (українська мова, математика), а також з одного предмета за вибором вступника (історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія). 

Тестування відбуватиметься в один день, на нього буде виділено 180 хвилин (учасник самостійно може розподіляти час між блоками), а результати стануть відомі одразу по завершенню тесту.

Дорученням голови ЛОВА Максима Козицького на директора департаменту освіти та науки ЛОВА покладено обов'язки координувати взаємодію місцевих органів управління освіти і закладів освіти області з Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти щодо підготовки і проведення НМТ, ЄВІ, ЄФВВ,  організувати роботу з підбору закладів освіти для облаштування пунктів проведення зовнішніх вступних випробувань, подати пропозиції щодо формування попередньої мережі ТЕЦ, а також забезпечити належні умови у них.

Коли можна зареєструватись та в які терміни відбуватиметься НМТ?

Реєстрація для участі в оцінюванні доступна із 03.04.2023 до 03.05.2023 року. Після цього ви отримаєте запрошення-перепустки, які надійдуть до вас не пізніше як за 10 днів до початку основної сесії.

Після надсилання інформації на обробку до 7 травня в персональному кабінеті можна буде вносити зміни до інформації про:

  • назву навчального предмета додаткового блоку, з якого вступник бажає пройти тестування
  • населений пункт в Україні або за кордоном, де він перебуватиме в дні проведення НМТ
  • потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій. 

З 05.06.2023 року до 23.06.2023 року відбуватимуться сесії тестувань і в один із цих днів вступники складатимуть НМТ. До 28 червня всі учасники тестування отримають результати.

Для вступників, які не встигли з певних причин зареєструватись, буде проведено додаткову сесію реєстрації, яка триватиме із 05.06.2023 року до 12.06.2023 року.

Як зареєструватись?

Для того, аби зареєструватися для участі в НМТ, вступнику потрібно самостійно створити особистий кабінет на сайт УЦОЯО (https://my.testportal.gov.ua/cabinet/login ) та виконати в ньому такі дії:

  • внести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів
  • підтвердити бажання взяти участь у НМТ, надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру
  • сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Кожна копія документа повинна бути сканованою або сфотографованою копією його оригіналу у вигляді окремого файла у форматі .png або .jpg розміром не більше 1 Мб.

НМТ за кордоном

НМТ буде проводитись не лише в Україні, а й і в деяких країнах за кордоном. Під час внесення особистих даних у випадному списку будуть доступні країни/міста, у яких створюватимуть ТЕЦ для проведення НМТ під час основної та додаткової сесій. НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто у спеціально обладнаних тимчасових екзаменаційних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, навчені українськими експертами. 

Не зволікайте із реєстрацією, оскільки за кордоном є обмеження щодо кількості учасників, які можуть проходити оцінювання. Просимо вступників найближчим часом вибрати із запропонованого переліку місто. Якщо пізніше з’явиться більш зручна для вас локація, ви зможете до 7 травня 2023 року включно змінити реєстраційні дані й вибрати ближчий до вашого місце перебування під час проведення НМТ населений пункт. Про нові локації ви зможете дізнатись на сайті УЦОЯО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.