A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Дрібні фермери мають можливість компенсувати 15 % вартості насіння сої

Дата: 04.04.2023 14:24
Кількість переглядів: 102

Насіння Сої

 

Скористатись такою змогою фермери можуть до 31 липня цьогоріч.

Асоціація «Дунайська Соя» оголосила про проєкт, що передбачає компенсацію 15% вартості придбаного оригінального насіння вітчизняної та іноземної селекції (не генетично -модифікованої) сої під посівну кампанію 2023 року  для сільськогосподарських підприємств.

Для участі необхідно:​

  • заповнити та підписати самодекларацію з додатками (зразок за посиланням: https://www.donausoja.org/uk/soya-farmers-support-in-ukraine/);
  • відправити скановану копію заповненої та підписаної Самодекларації на електронну адресу project.ua@donausoja.org;
  • отримати підтвердження щодо участі та присвоєння порядкового номеру; 
  • підписати Договір між Виконавцем та Учасником на відшкодування витрат за купівлю оригінального сертифікованого насіння сої в сезоні 2023 року.

«Дунайська Соя» перевірятиме достовірність даних щодо юридичної особи шляхом звірки із відкритою інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань на сайті Міністерства юстиції України.

За результатами перевірки кожен учасник проєкту  буде поінформований щодо участі в проєкті листом на електронну адресу, вказану ним у Самодекларації. 

«Вартує зауважити, що кількість учасників, яким надаватиметься підтримка обмежена – лише 25 учасників, тому рекомендуємо аграріям поспішити заповнити самодекларацію і подати документи на фінансову підтримку.  Також, наголошуємо, що обмежень щодо мінімальної площі під сою немає. Однак, є обмеження на загальний земельний банк агровиробника. В проєкті мають можливість брати участь юридичні особи– резиденти України, які використовують для цілей вирощування сільськогосподарських культур земельні ділянки загальною площею до 1 тисячі гектарів станом на дату подання документів щодо участі в проєкті», - наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Офіційні умови проведення проєкту підтримки дрібних  фермерів, що вирощують сою за посиланням:  http://surl.li/garew.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.