A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

«Донать на пташку – отримай паску»: жителів Львівщини запрошують долучитись до збору коштів на 1000 дронів для України

Дата: 11.04.2023 16:44
Кількість переглядів: 276

3 (12)

Акція триватиме до 15 квітня включно.

У Львові під час встановлення рекорду України «Паска нескорених», громадська організація «Нескорені» ініціювала акцію «Донать на пташку – отримай паску».

Вона триває у межах масштабного проєкту «1000 дронів для України», старт якому вчора, 10 квітня, дали у Львівській ОВА, – на Донеччину нашим аеророзвідникам відправили перші десять дронів. 

Кошти, які зберуть в межах акції «Донать на пташку – отримай паску», спрямують на безпілотники для 125-ї Окремої Бригади ТрО ЗСУ (детальніше – тут). 

Нагадаємо, 8 квітня у Львівському палаці мистецтв встановили національний рекорд України – за 25 хвилин 17 секунд учасники заходу прикрасили 1000 пасок і виклали їх у формі національного герба.

Кожен, хто зробить пожертву на суму від 300 грн, які приємне заохочення

отримає бойківську паску-рекордсменку, яку можна забрати у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) також її можна отримати Новою Поштою.

Щоб долучитися до збору коштів, потрібно зробити донат на рахунок https://send.monobank.ua/jar/8HNMnzEsrJ і в коментарі до платежу написати свій номер телефону, прізвище та ім’я, щоб для вас відклали паску та сконтактувалися з вами щодо способу її отримання.

Ініціатива триватиме до 15 квітня включно. 

«Ми розуміємо, що захисникам стільки пасок не потрібно, тому частину пасок передамо українцям, які донатимуть на дрони», – повідомив організатор акції та керівник ГО «Нескорені» Олександр Лабецький.

Акцію «Донать на пташку – отримай пташку» реалізовують в партнерстві з Львівською ОВА, Львівською обласною радою, Міжнародним штабом допомоги українцям, БФ «HOPE.ua» та іншими волонтерськими ініціативами. 

Кожен, хто зробив пожертву, може відстежити та запросити інформацію щодо передачі дронів і побачити фото з місця застосування безпілотників безпосередньо у підрозділах.

ГО «Нескорені» працює з 2014 року і допомагає українським захисникам. З 2022 року до команди громадської організації приєдналось багато активної молоді, яка підсилила волонтерське крило організації. Сьогодні вони допомагають армії, цивільному населенню у зоні бойових дій та внутрішньо переміщеним особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.