A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Підприємців Львівщини запрошують на навчання з отримання грантів

Дата: 17.04.2023 11:26
Кількість переглядів: 224

Тренінги для підприємців

В межах програми «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва» планують провести 30 тренінгів в 73 громадах Львівської області.

За результатами дослідження Інвест офісу серед підприємців Львівщини лише 10% опитаних користувалися грантами та іншими видами безповоротного фінансування. Це зумовлено браком інформації та досвіду використання таких інструментів.

Щоби подолати цей виклик, Інвест офіс спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробив програму навчань для мікро-, малого та середнього бізнесу «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва». В межах реалізації програми заплановано 30 тренінгів для підприємців і підприємниць із 73 територіальних громад Львівської області.

Під час навчання бізнес отримаєте цінні знання про те, як і де шукати фінансові можливості; дізнається про нюанси та правила написання грантових заявок; на практиці спробує розібратися у пошуку додаткового фінансування.

Учасниками та учасницями навчання можуть бути особи, які є власниками або працівниками підприємств чи є фізичними особами-підприємцями. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Запрошуємо бізнес долучитися до подій! Щопонеділка ми поширюватимемо інформацію про заплановане навчання на найближчий тиждень. Стежте за новинами на ресурсах облдержадміністрації та Інвест офісу, щоб не пропустити тренінг у своїй громаді!

Ділимося дайджестом запланованих навчальних сесій у період із 17 по 23 квітня 2023 року:

Анкета для реєстрації на офлайн-подію: https://bit.ly/406vqqE

Після реєстрації наш менеджер/-ка зателефонує вам і підтвердить участь. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном. 

Контактна особа: Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13

Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних