A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Проекти рішень виконавчого комітету за 2023 рік

Дата: 20.04.2023 09:45
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

КВІТЕНЬ

Про підсумки проведення опалювального сезону 2022-2023 років та заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років

Про виконання міського бюджету Рудківської міської ради  за І квартал  2023 року

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку

Про внесення змін та доповнень до посадової інструкції начальника відділу ЦНАП та працівників відділу ЦНАП виконавчого комітету Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Про режим роботи аптек, закладів торгівлі та ресторанного господарства на території Рудківської міської ради на період дії режиму воєнного стану

Про затвердження Списку громадян Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи для надання їм одноразової грошової допомоги

Про надання дозволу ГЕНГАЛО І.І. на   звернення щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації земельної ділянки (пай) розміром 1.85 га. від імені малолітньої дитини ГЕНГАЛО В.Р.

Про надання дозволу СОРОКІВСЬКІЙ М. І. на    звернення щодо надання дозволу на виготовлення    технічної документації на  земельну ділянку (пай) розміром   2.0 га., де ¼ має малолітня дитина СОРОКІВСЬКА М. Т.  

Про внесення змін та доповнень до посадової інструкції начальника відділу ЦНАП та працівників відділу ЦНАП виконавчого комітету Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Проь присвоєння нової адреси житловому будинку у с.Конюшки Тулиголівські Самбірського району, на вул. Центральна, №65 за заявою гр. ДЄДКОВОЇ О.І.

Про надання дозволу  ФОП ШВЕЦЬ-МАТКІВСЬКІЙ І.Р. на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  на вул. Валова , №3 у м.Рудки 

Про надання дозволу  ФОП ШПАК М.М. на тимчасове використання елементу благоустрою комунальної власності  на вул. Центральна, у с.Погірці для розміщення тимчасової споруди 

Про присвоєння адреси земельній ділянці та торговому кіоску у м.Рудки Самбірського району, на вул. Валова,за заявою гр. ТОРГАНА І.Я.

 

ТРАВЕНЬ

Про присвоєння нової адреси житловому будинку та земельній ділянці у м.Рудки Самбірського району, на вул. Залізнична, 36Б за заявою гр. ГРИНИК О.Б.

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція каналізаційних мереж центральної частини м. Рудки Самбірського району Львівської області» Коригування.

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Рудківської міської ради від 20.04.2023 року №98 «Про режим роботи аптек, закладів торгівлі та ресторанного господарства на території Рудківської міської радина період дії режиму воєнного стану»

Про затвердження Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Рудківської міської ради та її складу

Про затвердження  Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт аварійної ділянки фасаду адмінбудівлі Рудківської міської ради за адресою: пл. Відродження,1, м. Рудки» 

Про затвердження протоколу №4 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про підготовку до відзначення Дня захисту дітей

Про затвердження планової мережі закладів освіти Рудківської міської ради на 2023-2024 навчальний рік

Про виконання заходів з питань легалізації виплат заробітної плати і зайнятості населення в громаді

Про надання дозволу Рудківському ВУЖКГ на списання двох гідрантів

Про присвоєння адреси незакінченому будівництву льонозаводу в с.Вістовичі Самбірського району, на вул. І.Франка за заявою гр. ГОРОДИСЬКОГО В.А.

Про схвалення проекту рішення " Про затвердження Методики  розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Рудківської міської ради Самбірського  району Львівської області»

 

ЧЕРВЕНЬ

Про створення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України при Рудківській міській раді затвердження її персонального складу та положення

Про функціонування системи надання адміністративних послуг жителям населених пунктів Рудківської територіальної громади

Про надання дозволу  ФОП БІЛИК О.А. на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності –тротуарі на вул. Валова у м.Рудки біля міського ринку         

Про надання дозволу  ФОП ГРИЦАК В.П. на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  біля магазину на вул. Валова , №3 у м.Рудки 

Про надання дозволу ДП «Молодість» Київської МДА на тимчасове платне користування частиною приміщення Народного дому м.Рудки»

Про вихід із членів особистого селянського господарства жительки с.Новосілки-Гостинні ГРИЦУХ Г.М.

Про присвоєння адреси житловому будинку у с.Подільці Самбірського району, на вул. Рудківська, 4А за заявою гр. ДУДА А.І.

Про присвоєння нової адреси житловому будинку у с.Чайковичі Самбірського району, на вул. Степана Бандери, 4 за заявою гр. ПИЛИПЧАК Л.Б.

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. І. Франка (від будинку 27 до будинку 59) у м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Степана Бандери у м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкту «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Залізнична в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкта будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с. Новий Острів Самбірського району Львівської області»

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкта будівництва «Реконструкція вуличного освітлення по вул. Центральна та вул. Рудківська в с. Подільці Самбірського району Львівської області»

Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр. ДОБРЯНСЬКОГО В.О.

Про надання дозволу ДОБИНДІ Л.П. на зняття реєстрації місця проживання та на реєстрацію місця проживання неповнолітньої ВОЙТАНОВИЧ В. П. та малолітньої ВОЙТАНОВИЧ А. П.

Про дозвіл на зрізання дерева породи туя які ростуть на вул.Самбірська, 1 у м.Рудки за зверненням гр.Мариняк Н.М.

Про присвоєння нової адреси житловому будинку у с.Вишня Самбірського району, на вул. Зелена, 43 за заявою гр. РЕВЕРИ М.П.

Про присвоєння адреси нежитловій будівлі – баня у с.Чайковичі Самбірського району, вул.Спортивна за заявою гр. КОТЕЛЬКО П.А.

Про присвоєння адреси нежитловій будівлі – склад у с.Хлопчиці Самбірського району, «Урочище Хлопчиці» за заявою гр. БАГАНА В.М.

Про надання дозволу  ФОП ГНИП І.М. на розміщення відкритого літнього майданчика на пл.Відродження  у м.Рудки         

Про повідомну реєстрацію  колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Рудківського центру надання соціальних послуг Самбірського району Львівської області на 2023-2027 роки

Про вихід із членів особистого селянського господарства жительки с.Новосілки- Гостинні СЕМЕНЯК М.О.

Про присвоєння адреси житловому будинку у с.Вістовичі Самбірського району, на вул. Діброва, 4 за заявою гр. ПРОЦЬ М.П.

Про надання дозволу ФОП СЕНІВ Л.М. на розміщення пересувного атракціону та тимчасове використання об’єктів благоустрою на території Рудківської міської ради

Про присвоєння адреси нежитловій будівлі – у м.Рудки Самбірського району, вул. Самбірська за заявою гр. ВАСЬКІВ А.П.

Про встановлення тарифу на послуги поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ), що надає ПП «Пара-Мир» по Михайлевицькому старостинському округу Рудківської міської ради (села Михайлевичі, Вістовичі, Шептичі)

Про затвердження нового складу експертної комісії Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Про створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті Рудківській міській раді Самбірського району Львівської області

Про дозвіл на зрізання трьох дерева породи верба які ростуть на вул.Садова, 49 у м.Рудки за зверненням гр.КОРОЛЬКОВА В.С.

Про затвердження Плану основних заходів цивільного захисту виконавчого комітету Рудківської міської ради на 2023 рік

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція вуличного освітлення по вул. Центральна та вул. Рудківська в с. Подільці Самбірського району Львівської області»

Про затвердження протоколу №5 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про затвердження коефіцієнту співвідношення кількості пасажирів, які мають право на безплатний проїзд і платних пасажирів у загальному обсязі перевезень  на ІІ квартал 2023 р.

Про направлення до суду подання про призначення опікуном ДРАГАНА Володимира Богдановича, 2000 року народження над повнолітньою недієздатною особою ТОРЧИНОВИЧ Володимиром Івановичем, 1948 року народження

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція вуличного освітлення в с. Новий Острів Самбірського району Львівської області»

 

ЛИПЕНЬ

Про надання дозволу батькам на постановку, реєстрацію/перереєстрацію, зняття транспортного засобу від імені неповнолітньої дитини.

 

Про виконання міського бюджету Рудківської територіальної громади за  І півріччя 2023 року

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

 

СЕРПЕНЬ

Про внесення змін у додаток № 2 рішення виконавчого комітету Рудківської міської ради №121 від 27. 06. 2018 року «Про затвердження Положення «Про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в Рудківській дитячій музичній школі»

Про призначення В. ЩЕРБ’ЯКА опікуном дитини позбавленої батьківського піклування Д. ЩЕРБ’ЯКА.

Про надання дозволу МІКЛЯШЕВИЧ Л.Я. на укладання договору дарування житлового приміщення (будинку) та земельної ділянки КУЛІШ О.М.

 Про надання дозволу ЧАПЛІ Д.Д. на  звернення щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації земельної ділянки (пай)  розміром 1.36 га. від імені малолітньої дитини ПІТУСЬ О.Г.

Про надання дозволу ГЕНГАЛО І.І. на оформлення, підписання, реєстрацію правовстановлюючих документів на земельні ділянки (пай) від імені малолітньої дитини ГЕНГАЛО В.Р.

 Про створення прийомної сім’ї та влаштування дитини.

«Про схвалення Переліку платних послуг, що можуть надаватись закладами культури (бюджетними установами) відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області» та Порядку надання послуг закдами культури Рудківської територіальної громади

Про затвердження протоколу №6 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про створення постійно діючої комісії на  визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами  (вивезення ТПВ) на території Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Про оголошення  конкурсу на визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ) на території Рудківської міської ради  Самбірського району Львівської області

Про включення обєктів комунальної власності до Переліку другого типу

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Залізнична в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

 Про схвалення проєкту Програми приватизації (відчуження) майна комунальної власності Рудківської міської ради на 2023-2024 роки.

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкта будівництва «Будівництво  пожежного резервуара для збирання ливневої води за адресою: пл. Відродження, 27, м. Рудки, Самбірський район, Львівська область»

Про організацію та проведення заходів з нагоди Дня молоді, Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Про призначення та реєстрацію помічником НАЗАРКО Миколу Корнельовича, 1969 року народження, для фізичної дієздатної особи НАЗАРКО Марії Миколаївні, 1947 року народження, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки

Про направлення до суду подання про призначення опікуном ІЛЬКІВ Дмитра Богдановича, 2000 року народження над повнолітньою недієздатною особою ДОЩАК Богданом Мар’яновичем, 1956 року народження

Про схвалення Положення про медичний пункт тимчасового базування КНП «Луківська АЗПСМ» Рудківської міської ради Самбірськолго району Львівської області

Про присвоєння адреси житловому будинку у с.Вістовичі Самбірського району, на вул. Зелена за заявою гр. СОЛТИС Г.Б.

Про надання дозволу ПП ДОВГАЙ С.О. на проведення гастролей цирку та встановлення цирку - шапіто «Wonderland»   у м.Рудки  на території Рудківської міської ради        

Про присвоєння нової адреси житловому будинку у м.Рудки Самбірського району, на вул. Залізнична,41/2 за заявою гр. КРАВС М.І.

Про зарахування у список на виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва у с.Луки ПУРДЯК Т.Є.

 

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років

Про готовність закладів освіти Рудківської міської ради до нового 2023-2024 навчального року

Про стан медичного обслуговування населення Рудківської територіальної громади

Про затвердження протоколу №7 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про розгляд заяви гр. РЕПЕЦЬКОГО Г.М. щодо включення у список для отримання земельної ділянки з метою індивідуального житлового будівництва в м.Рудки

Про присвоєння адреси житловому будинку у с.Вишня Самбірського району, на вул. Вишнева за заявою гр. БАЛЯБА Б.Я.

Про присвоєння адреси житловому будинку у м.Рудки Самбірського району, на вул. Довженка за заявою гр. ШМАНЬКО М.І.

Про направлення до суду подання про призначення опікуном РОМАНЯК Галину Михайлівну, 1977 року народження над повнолітньою недієздатною особою ШУМИК Анелею Ярославівною, 1954 року народження

Про направлення до суду подання про призначення опікуном ВІЛЬХИ Ігоря Олеговича, 2000 року народження над повнолітньою недієздатною особою ВІЛЬХОЮ Ярославом Євстахійовичем, 1961 року народження

Про направлення до суду подання про призначення опікуном ГАВРОН Івана Ярославовича, 1994 року народження над повнолітньою недієздатною особою РАДОВИЧ Іриною Василівною, 1990 року народження

Про включення обєктів комунальної власності до Переліку другого типу

Про зарахування у список на виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва гр.ЛАВРІВ О.П. у с.Погірці

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці  у м.Рудки Самбірського району, на вул. Довженка за заявою гр. ГУРАЛЬ М.Я.

Про безкоштовне харчування учнів Ваньковицького ЗСШ І-ІІ ступенів

Про безкоштовне харчування вихованців у ЗДО «Дивосвіт» с. Підгайчики Рудківської міської ради

Про безкоштовне харчуванняучнів Луківського закладу ЗСШ І-ІІ ступенів

Про виділення коштів на безоплатне харчування учнів в Чайковицькому НВК «СЗШ І-ІІІ ст.- ДНЗ» 

Про виділення коштів на безкоштовне харчування учнів опорного закладу «Рудківської ЗСШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного»

Про виділення коштів на безоплатне харчування учнів Підгайчиківської ЗСШ І-ІІІ ступенів

Про виділення коштів на безоплатне харчування учнів в Чайковицькому НВК «СЗШ І-ІІІ ст.- ДНЗ» 

Про безкоштовне харчування учнів Вощанцівського закладу ЗСШ І-ІІ ступенів

 

ЖОВТЕНЬ

Про  сплату податків та зборів до місцевого бюджету юридичними  і фізичними особами, які знаходяться на території  Рудківської  міської ради, за 9 місяців 2023 року

Про Програму фінансової підтримки управління соціального захисту населення Самбірської районної військової адміністрації на 2023 рік

Про затвердження Програми підтримки управління соціального захисту населення Самбірської районної державної адміністрації на 2023 рік

Про присвоєння поштових адрес об’єктам  комунальної власності Ваньковицькому ЗЗСО І-ІІ ступенів

Про присвоєння поштових адрес об’єктам  комунальної власності Сусолівській СЗШ І-ІІ ступенів

Про затвердження протоколу №8 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про затвердження коефіцієнту співвідношення кількості пасажирів, які мають право на безплатний проїзд  і платних пасажирів у загальному обсязі  перевезень  на ІV квартал 2023 р.

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Івасюка в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Рудківської міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону

Про затвердження умов продажу та інформаційного повідомлення про проведення електронного аукціону об’єктів комунальної власності Рудківської міської ради, які підлягають продажу у 2023-2024 роках

Про утворення  та затвердження персонального складу аукціонної комісії з продажу об’єктів комунальної власності Рудківської міської ради

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» МИСЬКО Я.В.

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» СИЧОВУ Д.Д., СИЧОВІЙ З.В.

Про затвердження висновку Щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр. В. та призначення опікуном  гр.ЗАВАДУ-ЧОРНЕНЬКУ Х.М.

Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав гр. Г.

Про надання дозволу на укладання договору дарування    житлового приміщення (будинку)

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів».

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» ЛОЦМАН М.А.

Про затвердження зведених  кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва

 

Про надання дозволу  гр.УРБАЛ.І.  на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  біля магазину Продукти на вул.Самбірська у м.Рудки 

Про надання дозволу  гр. КОРДІЯКА А.І. на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  біля магазину Продукти на вул.Самбірська у м.Рудки 

Про надання дозволу  гр. ТИМКІВ С.І.    на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  біля магазину Продукти на вул.Самбірська у м.Рудки 

Про надання дозволу  гр. КОВАЛЬЧИКУ М.М. на тимчасову торгівлю на орендованому окремому конструктивному елементі благоустрою комунальної власності  біля магазину Продукти на вул.Самбірська у м.Рудки 

Про надання дозволу ТзОВ «Орігамі Україна» на проведення рекламного заходу мобільного оператора Лайфселл у  м.Рудки, пл.Відродження

Про встановлення  тарифу ТзОВ «ТЕТА ТЕПЛО» на постачання теплової енергії для бюджетних установ на опалювальний сезон 2023-2024 рр.

Про погодження  ПП «ЕКОЗАХІДГРУП» норм утворення ТПВ та затвердження тимчасового графіку вивезення ТПВ

Про встановлення тарифу ПП «ЕКОЗАХІДГРУП на послуги поводження з побутовими відходами (вивезення ТПВ)

Про виконання міського бюджету Рудківської територіальної громади за 9 місяців 2023 року

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку  у с.Шептичі Самбірського району, на вул. Центральна за заявою гр. КОНЧАК С.Б.

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку  у с.Конюшки-Тулиголівські Самбірського району, на вул. Зелена за заявою гр. КРЕМСИ Б.М.

Про присвоєння нової поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці у м.Рудки Самбірського району, на вул. Фредро за заявою гр. ФРЕЙ В.Г.

Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці  у м.Рудки Самбірського району, на вул. Фредро за заявою гр. ГУРАЛЬ М.Я.

Про присвоєння нової поштової адреси житловому будинку у м.Рудки Самбірського району, на вул. Церковна за заявою гр. ГАНИК М.І.

Про присвоєння нової поштової адреси житловому будинку у с.Яремків Самбірського району, на вул. Лісова за заявою гр. ПОДУЛЬКО І.Й.

Про присвоєння нової поштової адреси житловому будинку у с.Вишня Самбірського району, на вул. Вишнева за заявою гр. БУЛЯК М.Я.

Про присвоєння адреси нежитловій будівлі – роздягальні стадіону у с. Хлопчиці Самбірського району, вул.Залізнична

Про присвоєння адреси нежитловій будівлі – роздягальні стадіону у с. Долобів Самбірського району, вул.Шевченка

 

Про надання  дозволу гр.РОМАНЯК М.І. на проведення земляних робіт у м.Рудки на вул.Бічна Паркова для підключення до загальноміської системи водопостачання

Про дозвіл на зрізання трьох дерева, які ростуть на вул.Чорновола, 3 у м.Рудки за зверненням гр.МАРИНЯКА А.Б.

Про розгляд заяви гр. ЗАВОЙОВАНОГО І.І. щодо включення у список для отримання земельної ділянки з метою індивідуального житлового будівництва в м.Рудки 

Про вихід із членів особистого селянського господарства жительки с.Конюшки-Королівські ТИЩУК Н.М.

Про надання дозволу Погірцівському закладу ЗСО І-ІІІ ступенів на використання підвального приміщення споруди, розташованої за адресою с.Погірці, вул..Центральна, 11 для укриття

Про надання пільги на оплату навчання У Рудківській дитячій музичній школі

Про безкоштовне харчування учнів Михайлевицького закладу ЗСО І-ІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів Луківського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів Ваньковицького ЗСО І-ІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів Чернихівського ЗСО І-ІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів Хлопчицького ЗСО І-ІІІ ступенів

Про надання дозволу Харківському національному університету повітряних сил на використання приміщення Народного дому (Будинок побуту) у с.Погірці  для спортивних занять курсантів

Про погодження режиму роботи перукарні «Престиж» у м.Рудки за заявою ФОП ОМЕЛЮХ Н.Є.

Про готовність об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років

Про дозвіл на зрізання дерев на вул. Нова/І.Франка в с.Михайлевичі за заявою старости Брийовської О.В.

Про дозвіл на зрізання дерев на вул. Нова в с.Михайлевичі за заявою БАТЬО Е.О.

Про призначення та реєстрацію помічником ДРАГАНА Володимира Богдановича, 2000 р.н., для фізичної дієздатної особи ТОРЧИНОВИЧА Володимира Івановича, 1948 р.н., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки

Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки на честь загиблого захисника України РУЩИШИНА Романа Йосиповича

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Нове будівництво каналізаційного колектора від автошляху  Н-13 вздовж вулиць  Садова, Паркова та будівництво КНС в с. Вишня Самбірського району Львівської області» Коригування.

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Івасюка в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Валова в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

 

ЛИСТОПАД

Про  роботу  адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2023 рік. 

Про схвалення цільової Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини А 0998 на 2023 рік

Про співфінансування з бюджету Рудківської міської ради на виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140327 Вишня-Градівка км 0+000-км0+973 Львівської області»

Про надання  дозволу гр.ЧАПЛІ Д.Д. на проведення земляних робіт у м.Рудки на вул.Церковна для підключення до загальноміської системи водопостачання

Про розгляд заяви гр. САЛАМАХА І.В. щодо включення у список для отримання земельної ділянки з метою індивідуального житлового будівництва в с.Вістовичі

Про присвоєння адреси житлового буинку у с. НижнєСамбірського району, вул.Зелена за заявою СТАХУРСЬКОГО М.П.

Про присвоєння поштової адреси житловому будинку у м.Рудки Самбірського району, на вул. Залізнична за заявою гр. гр. ІЛЬКІВ М.І., ІЛЬКІВ І.І., ІЛЬКІВ Г.М.

Про безкоштовне харчування вихованців у ЗДО «Журавлик» с. Погірці Рудківської міської ради

Про безкоштовне харчування учениці Хлопчицького закладу ЗСО І-ІІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів  Чернихівського закладу ЗСО І-ІІ ступенів

Про безкоштовне харчування учнів Острівської початкової школи та Чернихівського закладу ЗСО І-ІІ ступенів

Про затвердження звіту про оцінку майна комунальної власності Рудківської міської ради

Про затвердження протоколу №9 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про надання дозволу ФЕДЕЧКО Л.М. на затвердження технічної документації, оформлення, підписання та укладання договорів оренди і їх реєстрацію в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (пай), реєстрацію правовстановлюючих документів на земельні ділянки (пай) від імені неповнолітніх дітей ФЕДЕЧКО А.Р. та ФЕДЕЧКО М.Р.

Про надання дозволу КОРЖИК М.І. на затвердження технічної документації, оформлення, підписання та укладання договорів оренди і їх реєстрацію в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (пай), реєстрацію правовстановлюючих документів на земельні ділянки (пай) від імені малолітньої дитини КОРЖИКА М.М.

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» КИРПЕНКО А.В.

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» СМІРНОВІЙ М.Є.

Про надання статусу «Дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» ЗАРВІРОВУ К.О.

Про надання статусу «Дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» МЕЛЬНИК К.С., МЕЛЬНИК А.С.

Про продовження договору оренди комунального  майна Рудківської міської ради, що знаходиться за адресою м. Рудки пл. Відродження,1

Про визначення об’єктів для відбування неповнолітніми засудженими у вигляді громадських робіт з врахуванням імплементації міжнародних принципів правосуддя, дружнього до дитини

Про затвердження схеми організації дорожнього руху на вул.Лісна, Івасюка, Залізнична в місті Рудки

Про безкоштовне харчування учнів Луківського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів

 

 

 

 Про  схвалення проекту бюджету Рудківської територіальної громади на 2024 рік 

Додаток 1   Додаток 2    Додаток 3    Додаток 4     Додаток 5

Про затвердження перспективного плану роботи відділу цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи по веденню військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2024 рік на території Рудківської міської ради 

Про утворення міждисциплінарної  команди для організації соціального  захисту дітей, які перебувають у  складних життєвих обставинах  затвердження її персонального складу  та Положення про порядок організації  та функціонування міждисциплінарної команди

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» К.К.Є.

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» М.С.О.

Про надання статусу «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» К.А.В.

Про надання дозволу С.Л.Т. на укладання договору дарування житлового приміщення (квартири) К.Х.В.

Про затвердження звіту про оцінку майна

Про направлення до суду подання про призначення опікуном КРУК Б..М. над повнолітньою недієздатною особою ГАЛУШКОЮ С.А.

Про затвердження протоколу №10 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади

Про присвоєння поштової адреси нежитловій будівлі - гаражу у м.Рудки Самбірського району, на пл.Відродження за заявою гр. ЧУПЛАК В.М.

Про надання пільги на оплату навчання У Рудківській дитячій музичній школі

Про зарахування на квартирний облік гр. ПАЛІЙ Т.М.

Про розгляд заяви гр. КАДИКАЛА Б.О. щодо зарахування у список для виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва в м.Рудки

Про План роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на 2024 рік Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

 

Про  хід виконання  Програми соціально-економічного і культурного розвитку Рудківської   міської  ради (територіальної громади)  за 2023 рік

 

Про затвердження умов продажу та інформаційного повідомлення про проведення електронного аукціону об’єктів комунальної власності Рудківської міської ради, які підлягають продажу у 2023-2024 роках

Про присвоєння нової поштової адреси нежитловій будівлі - складу у м.Рудки Самбірського району, на вул.Садова за заявою гр. ПОХОДЖАЙ В.І.

Про дозвіл на видачу дубліката свідоцтва на право власності на житловий будинок №3 на вул.Заводська у м.Рудки Самбірського району за заявою КАРАБІН О.О

 

 

ГРУДЕНЬ

Про схвалення Програми по відшкодуванню витрат на поховання померлих (загиблих) учасників російсько-української  війни, які проживали на території Рудківської міської ради, на 2024 рік

 

Про затвердження Програми по відшкодуванню витрат на поховання померлих (загиблих) учасників російсько-української  війни, які проживали на території Рудківської міської ради, на 2024 рік

Про схвалення проєкту Положення про пілотування ”Системи Токенів громадян” CTS в механізмі громадського бюджету Рудківської територіальної громади на  2024 рік

Про затвердження «Положення про пілотування «Системи Токенів громадян» TS) в механізмі громадського бюджету Рудківської територіальної громади на 2024 рік».

 

Про схвалення Програми соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, зареєстрованих на території Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, на 2024 рік

 

 Про затвердження Програми соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, зареєстрованих на території Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, на 2024 рік  

Про схвалення змін та доповнень до стратегії Сталого розвитку Рудківської об’єднаної територіальної громади на 2019-2027 роки

Про затвердження Стратегії  сталого розвитку Рудківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2027 роки     

Про присвоєння нової поштової адреси земельній ділянці у м.Рудки Самбірського району за заявою гр. ЛИТВИНА Р.А.

Про схвалення проєкту  Програми з інфекційного контролю в КНП «Центр ПМСД» Рудківської міської ради  на 2024рік             

Про схвалення в новій редакції проєкту Програми по відшкодуванню вартості лікарських засобів, відпущених за пільговими рецептами та виробами медичного призначення на 2023-2024 роки.

 

Про відмову у продовженні договорів оренди нерухомого майна комунальної власності Рудківської міської ради 

Про схвалення проекту плану роботи з підготовки регуляторних актів та графіку проведення відстежень їх результативності на 2024 рік

Про виконання Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Рудківської міської ради на 2023-2027 роки у 2023 році

Про зарахування у список на виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва в с.Вишня гр. ТИРАНА В.Т.

Про зарахування у список на виділення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва в с.Вощанці гр. КУЛІШ В.М

Про підтвердження поштової адреси земельної ділянки та житлового будинку у м.Рудки Самбірського району а вул.Стефаника, №7 а заявою гр.гр. ОТЧИЧ В.Й. та КІНГСТОН Л.Й.

 

Про схвалення рішення сесії «Про  внесення змін до рішення Рудківської міської ради № 3545 від 07.09.2023р. «Про затвердження Програми приватизації (відчуження) майна комунальної власності Рудківської міської ради на 2023-2024 роки»

Про безкоштовне харчування учня гімназії с.Чернихів Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області КОЦЮБИ С.А.

Про вихід із членів особистого селянського господарства жительки с.Чайковичі ВИННИЦЬКОЇ З.О.

 Про затвердження протоколу №11 засідання комісії з питань надання одноразової адресної допомоги мешканцям Рудківської територіальної громади 

Про розгляд заяви депутата Смалика В.М. щодо надання дозволу на зрізку дерев на вул.Садоваа. №24-32 у м.Рудки

Про надання дозволу дирекції театру КЗЛОР «Львівський академічний обласний музичний театр ім.Юрія Дрогобича» на тимчасове платне користування частиною приміщення Народного дому м.Рудки.

Про внесення змін до «Положення про старосту Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області» та затвердження його в новій редакції

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по  вул. Валова в м. Рудки Самбірського району Львівської області»

Про присвоєння поштової адреси двом земельним ділянкам та житловим будинкам на вул.Залізнична, №45/1 у м.Рудки за заявою КРИВІШИН Л.В.

Про   затвердження Актів передачі- приймання вуличного освітлення в селах Подільці та Новий Острів  Самбірського району Львівської області

Про   затвердження Актів приймання- передачі товарно-матеріальних цінностей Рудківському ВУЖКГ для проведення ремонту вуличного освітлення в селах територіальної громади Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області

Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкту малої приватизації  SPE001-UA-20231202-91855

 

                                                                          

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних