A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Триває реєстрація на дискусію «Громадянська освіта: формування свідомої молоді Львівщини»

Дата: 26.04.2023 14:40
Кількість переглядів: 98

Громадянська Освіта

До участі запрошують молодь Львівщини, молодіжні організації, молодіжних представників, тренерів, освітян, представників влади, шкільне самоврядування.

Як молоді розвивати свою громаду та країну сьогодні? Як це робити в умовах повномасштабного вторгнення росії? Тут важлива роль належить громадянській освіті. Такою є думка організаторів дискусії «Громадянська освіта: формування свідомої молоді Львівщини».

Захід проведуть 3 травня. До участі запрошують молодь Львівщини, молодіжні організації, молодіжних представників, тренерів, освітян, владу, шкільне самоврядування, та людей, які безпосередньо працюють та сприяють розвитку Львівщини.

Організатори заходу - Міжнародний республіканський інститут IRI Ukraine спільно з Українською освітньою платформою, Мережею молодіжних просторів Твори та Інститутом лідерства та управління Українського католицького університету. Подія відбудеться за інформаційної підтримки Львівської ОВА

На заході проведуть дискусійну панель з молоддю, представниками Української освітньої платформи, УКУ, Школи вільних та небайдужих, Львівської ОВА та міської влади і міжнародних організацій, щодо участі молоді Львівщини у розбудові своїх громад та країни загалом, зокрема в умовах повномасштабного вторгнення росії.

Також під час заходу презентують посібник «Громадянська освіта: як втілити на практиці», який містить реальні інструменти з досвіду українських активістів. Його розробив Міжнародний республіканський інститут (IRI) спільно з IREX в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Початок о 15:00 год Локація: Львів, Український католицький університет (Паркова аудиторія, Центр Шептицького). Більше про захід за посиланням: https://fb.me/e/Sl6k4gQz

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 29 квітня. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних