A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Підприємство ТОВ «Захід-Агро МХП» розпочало посівну кампанію

Дата: 27.04.2023 10:11
Кількість переглядів: 88

Захід_Агро1_посівна.png

Підприємство ТОВ «Захід-Агро МХП» розпочало посівну кампанію

 Незважаючи на виклики повномасштабної війни на «Захід-Агро МХП» робота кипить, адже стартувала посівна кампанія. Цього року на підприємстві вирішили зосередитись на чотирьох основних культурах: пшениці, кукурудзі, сої та ріпаку. Відповідно пшеницею вже засіяно 6200 га, а озимим ріпаком - 8600 га. У найближчих планах засіяти 10 800 га кукурудзою та 14 700 га соєю.

«На сьогодні працює 11 посівних агрегатів. Також активно ведуться роботи по догляду за посівами озимих культур: проведено підживлення, здійснюється обробіток проти хвороб та шкідників», - розповідає Валерій Марченко, директор ТОВ «Захід-Агро МХП».

Загалом в компанії МХП зазначають, що планують засіяти практично усі наявні площі - 352,5 тис га у 12 областях України. З них зерновими та олійними культурами - 255,5 тис. га. Решта площ – нішеві та технічні культури.

Порівняно з минулим роком у портфоліо МХП зменшили площі посіву зернової групи та збільшили площі олійних культур.

«Ми працюємо задля продовольчої безпеки країни, не збавляючи темп, - зазначає Сергій Доброгорський, керівник агронапряму МХП. – До посівної підготувалися завчасно – закупили достатню кількість насіння, добрив, засобів захисту рослин, паливо. Попри усі виклики війни, ми продовжуємо впроваджувати інноваційні технології та інвестувати в техніку, в тому числі обладнану елементами точного землеробства. У ряді рослинницьких підприємств МХП уже впроваджено весь ланцюжок елементів точного землеробства, інші поступово проходять діджиталізацію. З 2016 року розвиваємо власну цифрову платформу і на сьогоднішній день активно займаємось формуванням екосистеми Digital Agro 360, яка включає в себе цифрові рішення для підвищення ефективності агровиробництва».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.