A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною

Дата: 01.05.2023 14:55
Кількість переглядів: 109

Ціна На Газ

В рамках річного тарифного плану «Фіксований» Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» залишила без змін тариф на газ для населення – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки) на період з 1 травня 2023 року по 30 квітня 2024 року.

На виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №572 «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», опублікували річні тарифи на природний газ для населення. 

Так, в рамках річного тарифного плану «Фіксований» Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» залишила без змін тариф на газ для населення – 7,96 грн/м3 з ПДВ без вартості розподілу (доставки) на період з 1 травня 2023 року по 30 квітня 2024 року. 

Нагадаємо, що відповідно до положень пункту 5.5 розділу V Типового договору розподілу природного газу, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2498, споживач, що є побутовим, зобов’язаний щомісяця станом на 1 число знімати фактичні показання лічильника газу та упродовж п’яти календарних днів (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ в один із таких способів:

1) через особистий кабінет на сайті Оператора ГРМ;

2) за телефоном;

3) шляхом зазначення показань у сплаченому рахунку (квитанції абонентської книжки) Оператора ГРМ;

4) на електронну адресу. 

Разом з тим інформуємо, що ГК «Нафтогаз України» формує платіжки щомісяця 10–15-го числа. Сума до сплати розраховується на основі даних про спожитий газ, які передає оператор газорозподільних мереж (АТ «Львівгаз»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.