A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Українці можуть подарувати захисникам та медикам тиждень для емоційного відновлення, придбавши спецквиток: деталі

Дата: 03.05.2023 11:47
Кількість переглядів: 202

Подаруй Герою Квиток На Відновлення

Стартує другий етап проєкту «Repower». Його мета – подарувати тижневу путівку для емоційного та психологічного відновлення українських героїв у країнах Скандинавії.

Понад рік в Україні триває повномасштабна війна. Українські захисники, медики, психологи роблять усе можливе, аби вистояти та перемогти. Для цього вони докладають надзусилля, а відтак потребують емоційної підтримки, звичайного кількаденного відпочинку без звуків сирен чи пострілів.

Саме тому в Україні розпочинається другий етап програми «Repower». Вона полягає в тому, аби українці могли подарувати героям квиток на відновлення і таким чином віддячити їм за захист. На платформі Concert.ua, кожен може придбати спеціальний квиток номіналом в 100, 300 та 500 гривень.

Ці кошти спрямують на реалізацію проєкту «Repower», створеного для тижневого емоційного та психологічного відновлення українських героїв у країнах Скандинавії. Учасниками стануть ті, хто рятує життя: військові лікарі та волонтери евакуації.

Купити квиток можна за посиланням -  https://concert.ua/uk/event/podarui-geroyu-kvitok-na-vidnovlennja

У грудні 2022 року вже був реалізований перший проєкт у Швеції, його планують повторювати кожних 3 місяці. Другий проєкт стартує вже у червні 2023 року. У програмі: щоденні психологічні практики, обмін досвідом та налагодження майбутнього міжнародного партнерства, вивчення культури Швеції під час екскурсій та історичних лекцій; офіційні зустрічі з ключовими особами країни. 

«Ми знаємо, що українці неймовірні і разом ми наближаємо нашу довгоочікувану Перемогу. Проте для цього нашим героям також необхідна психологічна та емоційна підтримка для мотивації продовжувати цю боротьбу. А саме цю підтримку вони точно зможуть відчути впродовж проєкту Repower», - зазначили організатори.

Більше інформації про проєкт у презентації: http://surl.li/gtvar


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних