A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У Львові проведуть наймасштабнішу бізнес-подію цієї весни Dream Business Forum

Дата: 04.05.2023 11:09
Кількість переглядів: 76

Dream Business Forum

Захід відбудеться 12-13 травня, а виручені кошти в межах форуму будуть перераховані Superhumans Center для придбання та встановлення протеза воїну з Львівщини.

Dream Business Forum – це зустріч підприємців, бізнесменів, інвесторів та дотичних кіл ділових людей задля обміну думками щодо утримання бізнесової та підприємницької активності під час війни, диверсифікації ринків і незламності у підтримці економіки та ЗСУ українськими суб'єктами господарювання. Разом з тим велика увага буде приділена мріям та планам створення картини бажаного майбутнього України, повернення до сприятливого бізнесового клімату у державі та обговорення кейсів креативного підприємництва у нових реаліях часу.

Dream Business Forum відбуватиметься у форматі конференції, зміст якої - обговорити стратегії та підходи в утриманні та розвитку бізнесу у непрості часи, проаналізувати релокації компаній, зміну ринків, шляхи виходу з кризи та дати відповідь на непрості кадрові питання.

Однак, Dream Business Forum не обмежується дискусіями про складнощі, що пов'язані з війною. Важливою метою зустрічі є також демонстрація прикладу успішного господарювання, аби надихнути та змотивувати на нові звершення під час потужного нетворкінгу і ще більше обʼєднати представників бізнес спільноти, дотичних кіл ділових людей – задля досягнення економічного зростання України.

"Ми хочемо показати успішні кейси та героїчну поведінку гравців ринку, щоб дати натхнення учасникам форуму відчути себе більш упевненими в своїй підприємницькій діяльності", - зазначають організатори форуму.

Мотивуючі спікери, конструктивні дискусії інвесторів, підприємців і бізнесменів, алея франшиз та неформальний нетворкінг створять продуктивну атмосферу спілкування. Спікерами події будуть провідні підприємці та інвестори, зокрема: очільник Львівщини - Максим Козицький, CEO та співзасновник WORK.UA - Артур Міхно, співзасновник та президент SoftServe - Тарас Кіцмей, голова Державного Агентства розвитку туризму України - Мар'яна Олеськів, CEO Фокстрот - Олексій Зозуля, власниця Franchise Group - Мирослава Козачук, CEO Superhumans Center - Ольга Руднєва та інші знакові учасники.

Співпраця та благодійність - ще один з важливих аспектів заходу, саме тому організатори заходу визначили його основну ціль - збір коштів для Superhumans Center.

Прибуток від події, а також усі донати та ресурси, акумульовані в результаті благочинного аукціону на форумі, будуть перераховані Superhumans Center для придбання та встановлення протеза воїну Львівщини, котрий постраждав під час російсько-української війни Олегу Сливарі (детальніше з історією воїна можна ознайомитись тут). Саме тому основна мета Dream Business Forum - це об'єднання зусиль для збору 1 000 000 гривень для придбання та встановлення Олегові потрібного протеза.

Для участі доступні квитки трьох категорій, які можна придбати за посиланням

Детальна інформація про подію та деталі на сайті або за телефоном: +380 97 945 66 95.

Посилання на банку або номер картки для переказів донатів: 5375 4112 0547 0680.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.