A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Школа безпеки відкрита!!!

Дата: 08.05.2023 10:29
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Школа безпеки відкрита!!!

В рамках реалізації гранту 2 рівня програми BraVo, у м.Самбір Львівської області відбулась довгоочікувана мить,  урочисте відкриття «Школи безпеки» - простору, яке змодельоване у стандартну квартиру ( кухня, спальня та вітальня ) для навчання дітей швидкому реагуванню при надзвичайних ситуаціях. Це перша школа в Україні яка дасть можливість майбутньому поколінню навчатись рятувальній справі, а також правилам пожежної, техногенної та мінної безпеки. Дана школа розрахована для дітей дошкільного та шкільного віку. Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області запрошує усіх відвідати дану школу. Безпека дітей – понад усе!

Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України реалізувала проєкт, в рамках співпраці із Самбірським районним управлінням Головного управління Державної служби з Надзвичайних ситуацій у Львівській області, в приміщенні яких і знаходиться відтепер "Школа безпеки". В рамках проєкту закуплено меблі та додаткове обладнання для імпровізованої домівки, де діти  зможуть навчитися як діяти при пожежі, затопленні, а також вчитися надавати першу допомогу. 

Цей проєкт в подальшому сприятиме підвищенню обізнаності дітей щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях та буде підсилювати позитивний імідж Товариства Червоного Хреста України. На відкритті простору "Школа безпеки" взяв участь міжрегіональний фахівець з розвитку організацій та волонтерства Департаменту організаційного розвитку Національного комітету Товариства Червоного Хреста України - Євгеній Вдовиченко.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних