A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Жінки-підприємиці в агропродовольчому секторі можуть залучити гранти до 10 тисяч євро

Дата: 18.05.2023 10:02
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Подати заявку на участь у програмі необхідно українською мовою до 25 травня.

Стартує безкоштовна освітньо-менторська програма для жінок-підприємиць і стартапів в агропродовольчому секторі (Empowering Women in Agrifood (EWA)  тривалістю 6 місяців (червень - листопад, 2023) з безпосереднім наданням  грантів до 10 000 євро на розвиток власної справи чи стартапу.  

Окрім отримання грантів в межах програми учасниці працюватимуть з особистими менторами, братимуть участь в  онлайн/офлайн тренінгах та заходах, розвиваватимуть бізнес-навички та налагоджуватимуть нові контакти. Фінальна бізнес-презентація інвесторам і журі відбудеться в листопаді 2023 року в м.Київ. 

Подати заявку на участь у програмі необхідно українською мовою до 25 травня за посиланням: https://griml.com/Gtbic . Більш детальна інформація про програму за посиланням: https://griml.com/cKTD2

«Сьогодні в агросфері працює багато жінок, багато з них безпосередньо звертаються до департаменту за консультацією як розпочати власний бізнес, маючи при цьому ідею ведення сільського господарства або харчопереробки. Тобто, якщо Ви жінка-підприємиця або засновниця агро-стартапу і Вам виповнилось 18 років, якщо у Вас є цікава агропродовольча бізнес-ідея або діючий бізнес, якому менше 2 років з моменту офіційної реєстрації і Ви не отримували на пропоновану ідею  донорської грантової допомоги на суму понад 30 000 євро, Ви можете скористатись програмою EIT Food та отримати додаткові можливості для розвитку власної справи», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Дедлайн по програмі:

  • 25 травня - кінцевий термін подачі заявок 
  • 5 червня - оголошення результатів відбору
  • 16 червня - офлайн знайомство з наставниками та експертами в м.Київ/Львів

Якщо виникли запитання, потрібна допомога з заповненням заявки – пишіть, будь ласка, на електронну скриньку організатора: ipsd.ukraine@gmail.com або в мессенджерах на номер +380935020412 (тема «EWA»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних