A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оновлені графіки відключень доступні на сайті Львівобленерго

Дата: 23.05.2023 11:24
Кількість переглядів: 69

Графіки Відключень

Водночас в установі наголошують, що розпоряджень від НЕК «Укренерго» про впровадження тих чи інших графіків відключень на цей час до «Львівобленерго» не надходило.

Оновлені графіки погодинних відключень (ГПВ) оприлюднені на вебсайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: https://poweroff.loe.lviv.ua/

Водночас в установі наголошують, що розпоряджень від НЕК «Укренерго» про впровадження тих чи інших графіків відключень на цей час до «Львівобленерго»  не надходило.

На українських електростанціях триває масштабна ремонтна кампанія, яка дозволяє підготуватися до наступного опалювального сезону, інформує НЕК «Укренерго».

Енергоблоки, на яких проводять ремонти, деякий час не зможуть виробляти електроенергію. Також цього літа об’єми робіт будуть більшими, ніж у попередні роки через російські атаки минулої осені-зими на енергооб’єкти. Саме тому у літній період може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі і, як наслідок, необхідність впровадження графіків.

ПрАТ «Львівобленерго» розробило оновлені графіки вимкнень електроенергії, зважаючи на специфіку літнього періоду та прогнозований дефіцит потужності.

Споживачі поділені на шість груп, які відповідають чергам у графіку погодинних відключень — 1.1, 1.2, 2.1, 2.2, 3.1 і 3.2.

Водночас зменшилась тривалість вимкнень, яка передбачена графіками.

Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: https://poweroff.loe.lviv.ua. Також тут Ви можете дізнатись, до якої групи відключень належить Ваш будинок.

Окрім цього, про графіки надалі інформуватимуть у чат-ботах компанії у Viber і Telegram.

Наголошуємо, що наразі погодинні відключення не впроваджені.

В разі розпорядження НЕК «Укренерго» про введення графіків, ми одразу проінформуємо про це на офіційних ресурсах ПрАТ «Львівобленерго» — сайті, сторінках у соцмережах, чат-ботах та онлайн-сервісах.

Уникнути впровадження графіків можна, якщо зменшити користування електроенергією під час ранкових та вечірніх піків навантажень (07:00 – 12:00 та 18:00 - 23:00). Саме тому енергетики просять всіх споживачів раціонально використовувати електроенергію:

- за можливості, переносити використання потужних приладів з пікових ранкових та вечірніх годин на нічні, коли споживання низьке;

- намагатись не включати одночасно потужні прилади (наприклад, бойлер та пральну машину);

- не вмикати кондиціонер у пікові години споживання. При використанні кондиціонера – ставити його на вищу температуру, ніж ви звикли;

- кип’ятити стільки води, скільки вам потрібно у конкретний час. Якщо у вас є газова плита - краще кип'ятити воду на ній.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.