A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На Львівщині розпочався конкурс студентських стартапів Lviv Startup Fest

Дата: 09.06.2023 10:42
Кількість переглядів: 64

Lviv Startup Fest

Студенти-бакалаври та магістри можуть подати ідеї своїх проєктів до 16 червня.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної військової адміністрації спільно з Ihub Science Park Lviv University за підтримки Українського фонду стартапів дало старт конкурсу студентських стартапів Lviv Startup Fest.

У рамках потужної «школи командного лідерства і підготовки стартапів» учасники отримають унікальну можливість ознайомитись із тренінгами, проведеними професіоналами USF, а фіналісти конкурсу отримають виняткову можливість відпрацювати свої навички пітчингу під керівництвом засновника СЕО YEP Андрієм Заікіним.

Учасники конкурсу будуть мати нагоду зустрітись з видатними фахівцями з успішних ІТ-компаній, досвідченими менторами та потенційними інвесторами. Під час заходу розкриють секрети успіху в створенні стартапу, нададуть цінні уроки про лідерство в команді, а також поділяться досвідом щодо маркетингової стратегії в стартап-екосистемах, їх бізнес-моделі та можливості фінансування.

«Ми впевнені, що цей конкурс стане каталізатором для особистого й професійного зростання. Він дозволить вам не лише збагатитися знаннями і навичками, але й знайти цінних партнерів та інвесторів для вашого стартапу. Приєднуйтесь до цифрових ініціатив  і станьте рушійною силою змін!» , – зазначили в управлінні з питань цифрового розвитку.

Екватором події стане грандіозний Demo Day, який відбудеться 22 червня. На ньому розіграють цінні призи, зокрема 20 тисяч гривень для переможця, 10 тис грн за ІІ місце та 5 тис грн за ІІІ місце. Крім того, учасникам  даруватимуть безліч цінних призів від GlobalLogic, а також нададуть менторську підтримку та коуч-сесії.

Реєстрація за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних