Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В РУДКІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ 3-тє НАВЧАННЯ З ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ

Дата: 30.08.2023 17:05
Кількість переглядів: 142

В РУДКІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ тривають теоретичні та практичні заняття у підготовці громадян до національного спротиву.

25 серпня 2023 року відбулось 3 – тє навчання з підготовки до національного спротиву. Тактична підготовка.

     Згідно Закону України “Про основи національного спротиву” однією зі складових національного спротиву є підготовка громадян до національного спротиву. Підготовка громадян України до національного спротиву – це сукупність заходів, які здійснюються державними органами та органами місцевого самоврядування з метою формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації, набуття ними знань та практичних вмінь, необхідних для захисту України спільно з військовими підрозділами методом проведення різнопланових заходів. Метою таких занять є набуття учасниками знань та практичних вмінь, необхідних для підготовки населення до захисту України, умов життєдіяльності в районах ведення (воєнних) бойових дій, а такж військово-патріотичне виховання громадян України.

   У Рудківській територіальній громаді такі теоретичні та практичні заняття проводяться на плановій основі. 25 серпня 2023 року в Рудківській громаді відбулось чергове ( третє) базове заняття, тактична підготовка до національного спротиву.

    У рамках виконання Програми заходів національного спротиву з метою сприяння обороні України в Рудківській громаді реалізується комплекс дій, спрямованих на максимальне залучення цивільного населення до навчань з основ оборони. Основним завданням є проведення теоретичних та практичних занять з наступних тем: тактичної підготовки, тактичної медицини, національно - патріотичної підготовки, психологічної підготовки, вогневої підготовки, виживання, інженерної підготовки, підготовки зі зв’язку, військової топографії, підготовка зі зв’язку, заходи безпеки, безпека бою, вогнева підготовка, основи лідерства та ін.

   Формування створено для того, щоб максимально надати знання і вміння з основ національного спротиву. Ми розуміємо, наскільки знання і навички з планування та підготовки до основ спротиву є важливими для цивільного населення у зв’язку із ситуацією, що склалась в Україні через повномасштабне вторгнення росії 24 лютого 2022року.

      Програма визначає основи організації підготовки під час реагування на загрози воєнній безпеці Україні, та виконанні завдань територіальної оборони.

 

      Нагадуємо усім бажаючим щодо додаткової інформації щодо участі у навчаннях , місця та часу проведення просимо звертатись у відділ цивільного захисту мобілізаційної та оборонної роботи Рудківської міської ради.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних