Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Аграрії можуть отримати 100 000 грн на власний розвиток у межах акселераційної програми «Власне»

Дата: 20.09.2023 12:30
Кількість переглядів: 102

Програма Власне

Кінцевий термін подання заявок на участь – до кінця дня, 24 вересня.

Національна акселераційна програма «Власне» має на меті підтримати розвиток українських підприємств та надати мікро-, малому та середньому бізнесу інструменти для швидкого зростання, залучення нових клієнтів та інвесторів.

Програма призначена як для підприємців-початківців, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу, так і для активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси. 

Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОВАз посиланням на Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Програма «Власне» включає декілька складових:

  • Освітня складова програми  (10 освітніх модулів з аналізу бізнес-моделі, маркетингової стратегії, залучення фінансування та експортної стратегії, буде залучено понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів із різних сфер бізнесу);
  • Менторський супровід (1 000 учасників, які найкраще виконуватимуть тестові завдання після кожного модуля, матимуть отримати менторський супровід як офлайн, так і онлайн). 

За результатами програми понад 30 учасників отримають фінансову підтримку в 100 000 грн кожен,  а 10 учасників з найвищими балами матимуть змогу позмагатися за звання суперфіналіста та залучити головний приз – 800 000 грн.

Тривалість освітнього компоненту програми: жовтень 2023 року – грудень 2024 року.

Тривалість менторського компоненту програми: січень–березень 2024 року.

Реєстрація на національну акселераційну програму «Власне» за посиланням: http://surl.li/kzplb  (кінцевий термін подання заявок на участь – 24 вересня о 23:59 год). 

«Програма «Власне» дає можливість підприємствам безкоштовно отримати знання та навички, які є вкрай необхідні для успішного розвитку власного бізнесу, отримати менторську підтримку від експертів. Заповнення невеликої аплікаційної  заявки на участь у Програмі передбачає перелік запитань, необхідних для оцінки компетентностей учасників, та короткий опис власної ідеї або бізнесу», – наголосила заступниця директорки департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Людмила Гончаренко. 

Більш детальніше про Програму «Власне» за посиланням: https://www.vlasneua.com/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних