Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВАЖЛИВІ КОНТАКТИ РОДИНАМ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 21.09.2023 17:19
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Згідно пункту 3 доручення Віце-прем’єр-міністра України-Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 04.09.2023 року № 27740/0/1-23 «Щодо проведення на базі Координаційних центрів підтримки цивільного населення інформаційної кампанії та розробки дорожньої карти для членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, членів родин зниклих безвісти та полонених з питань отримання соціальних виплат, комунікації з військовими частинами і ТЦК та СП, а також безкоштовного адвокатського супроводу та психологічної підтримки», Міністерство оборони України розробило брошуру «Родинам захисників», яка покладена роз’яснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах Захисників та Захисниць та проінформувати членів сімей військових про канали комунікації із Збройними Силами України. Інформаційна пам’ятка містить відповіді на найпопулярніші запитання, зокрема, до кого звертатися у тій чи іншій ситуації, необхідні контакти та ряд корисних порад, що можуть бути використані при спілкуванні із військовими.  З інформаційною пам’яткою  можна ознайомитись ТУТ.

Важливо, щоб рідні та близькі наших Воїнів були впевнені у їх безпеці та не перебували  в невідомості. Тому, аби уникнути зайвих хвилювань, ми підготували для вас кілька важливих порад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних