A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Аграріїв Львівщини запрошують до участі в програмі обміну підприємницьким досвідом у Європі

Дата: 09.10.2023 09:16
Кількість переглядів: 77

Міжнародні обміни для підприємців

Обмін триває від місяця до пів року.

Програма Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) - це програма обміну підприємницьким досвідом у Європі, в межах якої новий підприємець подорожує до іншої країни Європи для обміну досвідом з досвідченим підприємцем. Протягом обміну підприємці співпрацюють разом, допомагаючи один одному у розвитку власного бізнесу. 

Програма EYE – це win-win обмін, адже підприємці-початківці будуть працювати пліч-о-пліч зі своїми досвідченими колегами, ділитись свіжими ідеями, іншою точкою зору, навичками та знаннями про ринок та бізнес-культуру інших країн.  Новий підприємець також отримує фінансову допомогу від програми EYE для покриття додаткових витрат в іншій країні (перебування частково фінансує Європейська комісія). Для учасників немає вікових обмежень, однак учаснику програми на момент участі повинно бути більше 18 років.

Участь можлива за умови:

  • нещодавно створено власну компанію/п-во, або є бажання дізнатись, чи  підприємництво саме для вас; 
  • менше 3 років підприємницького досвіду;
  • готовність взяти участь в обміні на 1-6 місяців у фізичному, віддаленому чи змішаному форматі;
  • наявний бізнес-план власного проєкту;
  • знання англійської мови.

Для участі у програмі необхідно подати заявку за допомогою сайту Європейської комісії за посиланням: https://1ll.ink/dLhzU  та вибрати бажаний місцевий контактний пункт (організацію посередника),  оскільки він виконуватиме роль гіда протягом усього процесу. CIVITTA та Radar Tech - це  організації-посередники для програми EYE в Україні, які допоможуть безкоштовно заповнити заявку, підшукати компанію та ментора для обміну, а також будуть контактною особою під час обміну (сконтактуватись можна електронними листами: eye@civitta.comeye@radartech.com.ua, або скористатись контактами безпосередньо на сайті програми EYE: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

Увага! Для чоловіків, які не мають офіційної причини для виїзду обмін може відбуватись лише віддалено. Програма не дає підстави для виїзду за кордон.

«Міжнародний обмін досвідом - це шлях до удосконалення для наших сільгосптоваровиробників, адже це можливість  вивчення, поглиблення  і удосконалення вмінь, навичок і компетенції  ведення агробізнесу, це додаткові знання щодо прогресивних технологій та інновацій, а також можливість для пошуку потенційних партнерів», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман. 

Додаткові інформаційні матеріали за посиланням:   https://1ll.ink/lSNJn


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних