A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У Жовкві відбудеться бізнес-форум «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів. Львівщина»

Дата: 10.10.2023 14:50
Кількість переглядів: 75

Жіночий Бізнес Форум

Захід присвячений сприянню розвитку жіночого лідерства та підтримки сімейного бізнесу у Львівській області в умовах війни.

13 жовтня у місті Жовква відбудеться бізнес-форум «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів. Львівщина». Форум стане частиною серії заходів, які проводяться в різних областях України та складатиметься з двох тематичних сесій, де провідні експерти розкриють важливі аспекти жіночого лідерства й підприємництва.

«Цей форум є важливим кроком у підтримці жіночого та сімейного бізнесу розширенні можливостей для жінок-підприємниць у нашому регіоні. Впевнений, що ця подія принесе позитивні зміни для бізнес-клімату нашої громади та всієї Львівщини», – зазначає Марія Малачівська, перша заступниця міського голови Жовкви.

У першій сесії «Жінки в політиці та органах влади» спікерки форуму обговорять роль та внесок жінок у сучасну політику та громадське управління, а також висвітлять ключові аспекти забезпечення рівних можливостей для жінок у сфері прийняття стратегічних рішень, що сприяють соціальній та економічній стабільності. Друга сесія «Кращі практики ведення бізнесу під час війни» буде присвячена обговоренню викликів, з якими стикається бізнес в умовах війни. Досвідчені підприємиці та експертки поділяться успішними стратегіями адаптації та стійкості, а також нададуть інноваційні рішення, які допоможуть підтримувати та розвивати бізнеси в теперішніх обставинах.

«Цей форум об'єднає жінок-лідерок для обміну ідеями та вивчення нових стратегій управління бізнесом. Приєднуйтесь до цієї надзвичайно корисної події та спільно з нами прокладайте свій шлях до успіху», – запрошує до участі Ганна Крисюк, президентка «Business Woman Club».

Під час заходу учасники матимуть змогу поставити запитання спікерам та взяти участь у панельних дискусіях. Організатором події є міжнародне об'єднання «Business Woman Club» за підтримки Жовківської міської ради та Львівської обласної військової адміністрації.

Участь у форумі безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація за посиланням. У відповідь надійде лист-запрошення та повна інформація щодо місця проведення.

Контактна особа для ЗМІ: + 380 (95) 056 91 80 - Тетяна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних