Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Робота на Львівщині: кому пропонують найвищі зарплати?

Дата: 11.10.2023 10:04
Кількість переглядів: 88

Робота на Львівщині

Станом на 9 жовтня поточного року Львівський обласний центр зайнятості оперував інформацією про наявність у регіоні 9230 вільних робочих місць і вакантних посад.

Найвищий заробіток – 80 тис. грн пропонують у Радехові начальнику (завідувачу) рільничого підрозділу, інженеру з транспорту (64 тис. грн) та водію автотранспортних засобів (60 тис. грн, міжнародні перевезення).

Майже у 60-ти варіантах працевлаштування вказана зарплата від 40 тис. грн. На неї у Львівському районі можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, водії автотранспортних засобів, менеджери (управителі) із збуту, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, аналітики та фахівці банківської сфери, директори відділення, юрисконсульт, заступник начальника відділу та інженери.

Заробіток від 30 до 40 тис. грн працедавці задекларували у більш як 300 вакансіях. Понад 200 з них зареєстровані у Львівській територіальній громаді для водіїв автотранспортних засобів, водіїв навантажувача, токарів, мулярів, укладальників-пакувальників, штукатурів, малярів, монтажників гіпсокартонних конструкцій, кухарів, покрівельників будівельних, інкасаторів-водіїв, операторів верстатів з програмним керуванням, підсобних робітників, вантажників, а також інженерів, головного бухгалтера, інженера з якості, представників торговельних, майстрів виробничої дільниці, фахівців, інженерів з механізації та автоматизації виробничих процесів, начальників диспетчерської (виробничо-диспетчерської) служби, головного експерта, дизайнера-виконавця, інженера з комп’ютерних систем тощо.

Ще 40 вакансій з винагородою у діапазоні 30-40 тис. грн зафіксовані у Червоноградському районі для трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водіїв автотранспортних засобів, грибоводів, вантажників, інженерів, інженерів з автоматизованих систем керування виробництвом, інженерів-механіків групових, менеджерів (управителів) з постачання, механіків з ремонту транспорту.

У Дрогобицькому районі 30 тис. грн пропонують інженеру-технологу  (дільниця з механічної обробки деталей на верстатах з програмним керуванням), у Стрию – водію-далекобійнику (кат. Е), у Яворові – водію зерновоза марки MAN або DAF.

Із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад у Львівській області можна ознайомитися за посиланням http://surl.li/lystn, у рубриці «Єдиний портал вакансій» на сайті Державного центру зайнятості (https://jobportal.dcz.gov.ua/). Консультації щодо перспектив працевлаштування надаються у підрозділах ЛОЦЗ (контакти – http://surl.li/jpvpt).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних