A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Щодо можливості прийняти участь в експериментальному проекті щодо надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки

Дата: 31.10.2023 12:07
Кількість переглядів: 65

   Фото без опису

Щодо можливості прийняти участь в експериментальному проекті щодо надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною» та отримати від держави кошти на оздоровлення дітей відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 №462 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом «гроші ходять за дитиною» (далі – Постанова 462).

 Отримувач (особа, яку повідомляє СПСЗН) може відправити дитину (дітей) на відпочинок в одному із закладів, що розміщені за посиланням: е-Оздоровлення. Пошук закладів для власників спеціальних банківських рахунків . За цим самим посиланням можна перевірити наявність отримувача і дітей в Переліку отримувачів за РНОКПП (ідентифікаційний номер). Така функція є в декількох закладках і в е-ОЗДОРОВЛЕННЯ і в ПОШУК ЗАКЛАДІВ.

Фото без опису

  1. Отримувач повинен відкрити картку е-Оздоровлення в Приват Банку.
  2. Дочекатися зарахування коштів на карту і протягом трьох місяців з дня зарахування використати їх в обраному Закладі.
  3. Спочатку потрібно обрати заклад та подати заявку на сайті за попереднім посиланням в розділі «Пошук закладу» та, встановивши позначку навпроти тексту «е-Оздоровлення (для власників спеціальних банківських рахунків)» в обраному Закладі подати заявку у вкладці «Подати заявку»).
  4. В узгоджену з Закладом дату прибути з дитиною та оплатити за відпочинок.
  5. Відкрити карту можна до 25.11.2023, а оплатити за путівку – до 25.12.2023.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних