A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

18 хвиля програми мікрогрантів: для бізнесу Львівщини – 63 позитивні рішення

Дата: 03.11.2023 09:12
Кількість переглядів: 114

Власна справа»: на Львівщині ще 63 підприємці отримали гранти

Із 25 вересня до 8 жовтня 2023 року тривав розгляд бізнес-планів учасників 18 хвилі програми «Власна справа», який звершився 63 позитивними рішеннями для заявників із Львівщини.

Серед грантоотримувачів – 51 приватний підприємець. Завдяки урядовій ініціативі вони зможуть збільшити виробництво хліба, медичних інструментів, трикотажних і в’язаних виробів, розширити сферу гостинності, перукарських або стоматологічних послуг, вирощування сільгосппродукції та ін.

Юридичні особи (4 товариства з обмеженою відповідальністю, 2 приватні підприємства та фермерське господарство) використають мікрогрант на закупівлю швейного обладнання, меблів, комп’ютерної або лабораторно-вимірювальної техніки. Це дозволить їм наростити обсяги виготовлення взуття, збільшити товарообіг у торговельній галузі або масштабувати агробізнес.

Завдяки участі у програмі «Власна справа» у сферу підприємництва стартували п’ятеро початківців. Один із них придбає вантажний автомобіль і буде надавати послуги з перевезення речей, інший закупить швейне обладнання для виготовлення верхнього одягу. А хтось стане власником станції обслуговування автомобілів або затишної кав’ярні.

Більшість переможців 18 хвилі (40) планують розгортати бізнесову діяльність у Львівському районі, 8 – у Дрогобицькому, 7 – у Золочівському, по двоє – у Яворівському, Стрийському, Самбірському та Червоноградському районах.

Загалом цього року Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 866 учасникам програми «Власна справа», бізнес-плани котрих розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості. Вони отримають понад 205 млн грн і створять більш як 1800 робочих місць.

Заяву для участі в урядовій ініціативі можна подати до 19 листопада п. р. через застосунок «Дія». Консультації з цього питання надаються у підрозділах Львівського обласного центру зайнятості (адреси – за посиланням http://surl.li/jpvpt), на телеграм-каналі ЛОЦЗ @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv) або за тел. 096 682 51 83.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних