Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Ринок праці: для 3,4 тис. безробітних – понад 11 тис. вакансій

Дата: 08.11.2023 09:40
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

У січні-жовтні цього року посередницькими послугами Львівської обласної служби зайнятості з метою працевлаштування скористалися майже 21,4 тис. безробітних, що на 17,2 тис. менше, ніж в аналогічному періоді торік.

За скеруванням служби зайнятості у цей період роботу на постійній основі знайшли майже 12 тис. клієнтів, у т. ч. 8,1 тис. безробітних. Ще 1,3 тис. осіб було залучено до тимчасової зайнятості, з них 0,5 тис. виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 0,8 тис. – суспільно корисні.

Для підвищення рівня конкурентоспроможності 2,1 тис. безробітних проходили професійне навчання або перекваліфікацію, а 1,2 тис. осіб з числа занятого населення отримали ваучер на навчання.

Упродовж 10 місяців цього року 6,1 тис. суб’єктів господарської діяльності подали до служби зайнятості інформацію про наявність 26,0 тис. вільних робочих місць і вакантних посад.

Станом на 01.11.2023 року в області налічувалося 11,2 тис. вакансій, середній розмір заробітної плати у яких становив 12,4 тис. грн, тоді як у цей час минулого року працедавці пропонували за роботу в середньому 9,5 тис. грн.

На початку листопада п. р. за сприяння служби зайнятості роботу шукали 3,4 тис. безробітних (торік було 7,7 тис.). Більшість із них (77%) – жінки, майже 30% – молодь віком до 35 років, 40% – жителі сільської місцевості.

 

Львівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних