A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Підвищуємо обізнаність з відкритими даними

Дата: 16.11.2023 10:52
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

  Попри війну, економічні та інші труднощі воєнного стану Україна прагне розвиватися. Адже, хочемо бути в Європейському Союзі, до того ж, не бідною сестрою, а повноправним членом організації. А для цього необхідно знати і розуміти найсучасніші напрями електронного врядування. Тому актуальною є діджиталізація на рівні органів місцевого самоврядування.

  Діджиталізація ― це використання цифрових технологій не тільки для зміни бізнес-моделі та створення нових можливостей в бізнесі, впровадження електронного документообігу та ведення сторінки бренду в соціальних мережах, але і процес переведення різноманітної інформації у всіх її формах — текстовій, звуковій, графічній — у цифровий формат, зрозумілий сучасним гаджетам.

  Це загалом про впровадження цифрових технологій в усі галузі життя. Від взаємодії у побуті (онлайн-магазини, перекази чи отримання грошей, онлайн-сплата за світло та воду) до налагодження будь-якого бізнесу, виробництв та дипломатичних стосунків на рівні країн. 

  Про перспективи, переваги, труднощі, обмеження і заборони, пов’язані з використанням відкритих даних, обговорювали на тренінгу із предствниками місцевих органів влади, ініційованій Міністерством цифрової трансформації України, Львівською обласною державною адміністрацією в рамках проєкту «Open Data Academy».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних