A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Яку підтримку на Львівщині можуть отримати ті, хто служить або служив у лавах ЗСУ: програми, пільги, контакти

Дата: 08.12.2023 11:05
Кількість переглядів: 68

Фото Ілюстративне (1)

Про можливості для захисників поінформував начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Дорогі воїни, ветерани та члени сімей наших Захисників і Захисниць! Уже вдруге наша держава відзначає День Збройних Сил України в умовах повномасштабної війни. Час, в якому живемо, вимагає мобілізації, у тому числі – мобілізації духу. А ще він вимагає конкретики. Тому сьогодні я хочу нагадати вам, дорогі оборонці, на яку підтримку ви можете розраховувати на Львівщині за те, що виконали або виконуєте перед державою найвищий обов’язок – захищаєте її», – зазначив очільник області Максим Козицький.

Відтак, якщо вас цікавить соціальне забезпечення, зокрема надання адресної допомоги на реабілітацію, співфінансування по житлу, виплата «Золота Зірка», соціально-професійна адаптація, телефонуйте у Відділ соціального захисту Захисників та Захисниць України департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА: (032) 255 4450.

Щоб отримати юридичну консультацію, зверніться в Офіс підтримки родин військових у Львові за номером: +380682606815. Тут зокрема можна отримати безкоштовний адвокатський супровід з питань правового захисту та відновлення прав військовослужбовців (встановлення фактів, що мають юридичне значення; соціальних гарантій та ін.).

У межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, особи з інвалідністю чи пораненнями, які вони отримали внаслідок війни, можуть здобути робітничі професії у закладах професійної освіти Львівщини із подальшим працевлаштуванням на підприємствах області. Деталі за номерами: (032) 276 9760 або (032) 276 4563, Наталія Рибак.

Львівська обласна військова адміністрація надає фінансову підтримку бізнес-проєктам учасників російсько-української війни, а саме – стартапам. Докладніше розкажуть у відділі розвитку торгівлі і підприємництва Департаменту економічної політики Львівської ОДА: (032) 261 2713.

Якщо вас цікавить створення або розвиток бізнесу в агропромисловому секторі, зверніть увагу на Комплексну програму підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 – 2025 роки, в межах якої ви можете скористатися пільговим кредитуванням для Захисників та Захисниць України. Більше інформації за номером (Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА): 032 255 5062.

Отримати грант на реалізацію власної бізнес-ідеї можна у Львівському обласному центрі зайнятості. Детально пояснять на Гарячій лінії Львівського обласного центру зайнятості: +380966825183.

Більше інформації про можливості, які Львівська ОВА напрацювала для вас та ваших сімей, знайдете на офіційному сайті Львівської ОДА – у вкладці «Захиснику та Захисниці».

«Дякуємо вам за захист. Слава Україні! Слава усім, хто служить або служив у лавах ЗСУ! Пам’ятаємо про кожного і кожну, хто не повернувся живим з війни. Щирі співчуття рідним. Ваш біль – це біль всієї держави», – додав начальник Львівської ОВА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних