A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Компенсаційні виплати працедавцям: як працюють програми на Львівщині

Дата: 19.12.2023 14:57
Кількість переглядів: 121

Компенсаційні виплати працедавцям: як працюють програми на Львівщині -  Розвадівська територіальна громада

Окрім добору персоналу, організації громадських робіт і професійного навчання на замовлення працедавців, підтримки підприємницьких ініціатив шляхом реалізації урядового проєкту «єРобота», Львівська обласна служба зайнятості надає суб’єктам господарювання низку компенсацій у разі забезпечення роботою за скеруванням служби зайнятості безробітних певних категорій.

Для прикладу, упродовж одинадцяти місяців поточного року 89 суб’єктів малого підприємництва отримали компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця за скеруванням центру зайнятості 140 зареєстрованих безробітних. Деталі програми – https://is.gd/qQkDvi.

Ще 74 роботодавцям компенсовані цьогоріч (станом на 01.12.2023 року) фактичні витрати у розмірі єдиного внеску за працевлаштування 82 безробітних з числа квотної категорії громадян.

Відшкодування у розмірі 50% фактичних витрат на оплату праці отримають також 29 суб’єктів господарської діяльності за працевлаштування 33 безробітних з інвалідністю та осіб, котрим до настання права на пенсію за віком залишилося не більше 5 років.

Програмою компенсації, що надається у розмірі 50% мінімальної зарплати, скористалися у січні-листопаді поточного року 16 роботодавців, які забезпечили роботою 21 безробітного віком до 25 років або працевлаштували молодь на перше робоче місце. Інфографіка останніх трьох програм – за посиланням https://is.gd/py6dgg.

Також витрати з оплати праці у січні-листопаді цього року відшкодовані 415 працедавцям, котрі у період дії воєнного часу забезпечили роботою 1046 вимушено переміщених осіб. Така компенсація виплачується упродовж двох місяців у розмірі мінімальної заробітної плати. Подробиці – https://is.gd/dNaucg.

Консультації з питань отримання компенсаційних виплат надаються у підрозділах Львівської обласної служби зайнятості (адреси – за посиланням http://surl.li/jpvpt). У разі кадрової потреби працедавці можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет https://is.gd/JA9T4N, реєстрація кабінету – https://is.gd/w0zea4. Повний комплекс послуг для працедавців – https://is.gd/im2laG.

 

Львівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних