A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Стартувала молодіжна програма Рудківської громади.

Дата: 19.01.2024 16:33
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

Завзято і зацікавлено працювали в Карпатах 21 учень з 4-х шкіл Рудківської громади на тренінгу  “Citizen Token System: навчання молодих агентів змін Рудківської громади". Серед іншого - створено чернетки перших смарт контрактів (СК) саме для молоді! Це дуже круто і ось чому: СК забезпечує перерозподіл влади з прийняття рішень щодо фінансування (проєктів) від донора безпосередньо до молодих людей в обмін на їх корисні справи. Тобто молодь буде сама вирішувати на які її проєкти використати кошти донора. За які саме корисні справи вони це отримають? Цього разу учні визначили наступний їх перелік: організація творчих вечорів різних тематик, проведення благодійного ярмарку та спортивних заходів. За кожну корисну справу на умовах СК молоді люди будуть отримувати токени, тобто право розпоряджатись конкретною сумою грошей. Мінімальна частка (тобто 1 токен) надає право розпоряджатись 50 грн. Чим більше ви робите корисних справ, тим більше отримуєте токенів і тим більшою сумою грошей розпоряджаєтесь! Отримані токени молодь може використати на підтримку проєктів своїх однолітків.

Запуск смарт контрактів очікується вже невдовзі! Отже є сенс пильно слідкувати за новинами аби не пропустити свою можливість долучитись до однієї з найбільш цікавих подій молоді Рудківської громади. Де саме слідкувати за новинами? Рекомендовані посилання:

посадкова веб-сторінка Рудківської громади: 

https://sites.google.com/view/pb-token/пілотні-громади/рудківська-тг, тут можна буде побачити найбільш повну інформацію, а також на офіційному свйті Рудківської міської ради https://rudkivska-gromada.gov.ua/, в соціальних мережах.

 

Інформація в межах проєкту “Впровадження системи токенів громадян з молоддю громади” фонду “Молода громада” за підтримки Молодіжного фонду Ради Європи #eyfcoe 

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних