A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Жителів Львівщини запрошують долучитись до Всеукраїнського конкурсу «Екопогляд»

Дата: 25.01.2024 12:39
Кількість переглядів: 58

Всеукраїнський Конкурс «Екопогляд»

Реєстрація учасників триватиме до 1 березня.

Жителів Львівщини запрошують долучитись до Всеукраїнського конкурсу «Екопогляд». Реєстрація учасників триватиме до 1 березня.

Конкурс «Екопогляд» організований Лабораторією геоінформаційних систем (ГІС) та дистанційного зондування Землі (ДЗЗ) Національного центру «Мала академія наук України».

Всеукраїнський конкурс екологічних проєктів «Екопогляд» проводиться щорічно та має на меті популяризацію знань з екології, географії дистанційного зондування Землі та суміжних галузей науки, підтримка талановитих дітей та учнівської молоді. Тут є можливість не тільки позмагатися з учасниками з цілої України, але і пройти круті курси від лабораторії «ГІС та ДЗЗ» МАН про роботу з супутниковими знімками – зазначають організатори.

Основні завдання конкурсу:

  • залучення учнів до поглибленого вивчення екології, географії та ДЗЗ;
  • розвиток пізнавальних інтересів учнів;
  • організація індивідуальної та групової форм роботи з учнями;
  • формування наукових основ і практичних навичок проведення самостійного наукового дослідження у вигляді проєкту та стимулювання творчого вдосконалення учнів;
  • підтримка обдарованих дітей.

 До участі у конкурсі запрошуються учні 1-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Конкурс проводиться у два етапи:

  • І-етап конкурсу – заповнення онлайн анкети за покликанням https://surl.li/kusps, пройти навчання на курсах, та скерувати свою роботу та медіафайли на електронну скриньку gis_rs@man.gov.ua, реєстрація вже відкрита та триватиме  до 1 березня 2024 року.
  • ІІ – етап конкурсу – фінальний, проходить у формі захисту, відібраних конкурсних проєктних робіт та визначення переможців конкурсу – 30 квітня 2024 року.

Подробиці за посиланням: https://api.man.gov.ua/api/assets/man/073fb252-66de-4cbb-b57e-15abf58d6257/umovi-provedennya-ekopoglyad-2023-2024-compressed.pdf?version=0.

 Якщо у Вас ще залишилися запитання, надсилайте їх на електронну скриньку: gis_rs@man.gov.ua.

 «Через війну питання екологічної освіти в Україні стають дедалі важливішими тому проведення ініціатив, які навчають екологічних цінностей, допомагають зрозуміти зв’язок між людиною та природою, а також усвідомлення наслідків людських вчинків на довкілля – як ніколи на часі. Запрошуємо всіх охочих доєднатися до Всеукраїнського конкурсу «Екопогляд» та за допомогою супутникових даних, дослідити стан атмосфери, ґрунтів, водойм, лісів і полів на земній кулі за останні 50 років», – зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів обласної військової адміністрації Оксана Війтик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних