A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

До уваги аграріїв Львівщини: на сайті адміністрації з’явилась нова рубрика «Порадник для сільгоспвиробника»

Дата: 30.01.2024 10:09
Кількість переглядів: 64

на сайті адміністрації з’явилась нова рубрика «Порадник для сільгоспвиробника»

Вона має на меті спростити доступ аграріїв до різного виду інформації щодо ведення сільськогосподарської діяльності.

Для того, що успішно вести свій бізнес, аграрії часто звертаються за допомогою до експертів з питань ведення рослинництва, тваринництва, економіки, технологій, управління, маркетингу, обліку, податків, права, екології, впровадження у виробництво сучасних технологій, новітніх досягнень науки і техніки тощо.

Аби спростити доступ аграріїв до різного виду інформації щодо ведення сільськогосподарської діяльності департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА запровадив нову рубрику на сайті адміністрації – «Порадник для сільськогосподарського товаровиробника», який оприлюднений за посиланням: http://surl.li/pxcww.

Станом на зараз у рубриці уже опублікували понад 30 наукових статей щодо вирощування зернових, зернобобових, технічних культур, вирощування овочів, картоплі, фруктів та ягід, рекомендації та інструкції щодо утримання сільськогосподарських тварин. «Порадник для сільськогосподарського товаровиробника», буде наповнюватись регулярно.

«Для зручності наших аграріїв ми зібрали на одній сторінці найцікавіші здобутки українських науковців в аграрній сфері за останні 2-3 роки. Інформація про ведення агросправи, освоєння передових технологій з вирощування сільськогосподарських культур, ведення тваринництва тощо є надзвичайно корисною особливо для тих аграріїв, які не мають профільної освіти», – наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман. 

У рубриці також розміщуватиметься інформація, що буде корисною не лише для аграріїв області, а також для територіальних громад, оскільки у Пораднику висвітлюватиметься інформація щодо землекористування, формування комплексного плану територій,  змін до чинного законодавства.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних