A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Триває реєстрація на проєкт підтримки ментального здоров’я української молоді

Дата: 31.01.2024 09:49
Кількість переглядів: 67

3927 Photo1706171226 1 1024X1024

На проєкті «Лабораторія стійкості» поділяться інструментами для розвитку життєстійкості, подолання стресу та роботи з травмою, які можуть використовуватися серед молоді, молодіжних працівників та молодіжних лідерів у воєнний час.

Проєкт реалізує Львівський обласний молодіжний центр спільно з ГО «Центр ініціативної молоді» за фінансової підтримки Європейського молодіжного фонду Ради Європи. Запрошують до участі молодь та осіб, які з нею працюють. 

«Підтримка ментального здоров’я – одна із найважливіших тем у цей складний для всіх час. Постійні обстріли, відчуття небезпеки та тривоги дуже сильно відбиваються як на ментальному, так і на фізичному здоров’ї українців. Розробляючи цей проєкт ми розуміли, наскільки це важлива тема, а також і те, що багато українців хочуть навчитися надавати психологічну допомогу один одному. Запрошуємо на тренінг як досвідчених фахівців, так і людей без досвіду», – зазначив т.в.о. директора Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Це двоетапний проєкт для молоді, який реалізовуватимуть з лютого по червень. Його основне завдання – зменшити вплив стресу на українську молодь під час війни. «Ми знаємо, наскільки складно зараз кожному з нас, тому готові підтримати вас та навчити надавати підтримку іншим», – зазначають організатори.

Команда «Лабораторії стійкості», яка складається з українців та французів, розробила покрокову реалізацію кожної стадію проєкту. На вас чекатимуть два етапи: проходження навчання та впровадження здобутих знань. 

Перший етап, тренінг, відбудеться 21-24 лютого у Трускавці, там учасники навчаться розвивати компетенції учасників щодо травмоінформованої молодіжної роботи, розробляти стратегії просування вже існуючих успішних інструментів та ініціатив у сфері збереження ментального здоров’я. Та дізнаються передовий досвід та інструменти для розвитку життєстійкості, подолання стресу і роботи з травмою, які можуть використовуватися серед молоді, молодіжних працівників та молодіжних лідерів у воєнний час. 

Навесні на учасників чекає впровадження розроблених на тренінгу проєктів у сфері підтримки ментального здоров’я української молоді у життя у своїх громадах.

Команда проєкту, яка складається з українців та французів розробила для вас покрокову реалізацію кожного з етапів проєкту. Програма тренінгу базуватиметься на принципах і підходах неформального навчання, спираючись на досвід тренерів та учасників. 

За кілька тижнів до початку тренінгу учасників залучать до онлайн-консультації, щоб визначити теми, які вони хотіли б висвітлити під час тренінгу. Учасники також матимуть можливість продемонструвати освітні підходи та інструменти своїх організацій під час Лабораторії. Цю підготовчу роботу підтримають фасилітатори.

Реєстрація та деталі за посиланням: https://forms.gle/ha9P7wp4Kq2W8aCW8.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних