A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Про стан правопорядку на території Рудківської ОТГ за період з січня по грудень 2023 року.

Дата: 25.01.2024 11:59
Кількість переглядів: 50

Фото без опису 

Протягом даного періоду часу поліцейським офіцером громади та дільничними офіцерами поліції Самбірського РВП ГУНП у Львівській області Михайлом Циквасом, Романом Лещишиним, Богданом Шайновським та Людмилою Коваль  на території ОТГ було прийнято та розглянуто 453 матеріалів по письмових заявах та телефонних повідомленнях громадян. Серед них  розглянуто матеріали відносно домашнього насильства,   матеріали відносно отримання тілесних ушкоджень,  матеріали щодо пошкодження майна, матеріали відносно сусідських непорозумінь,  матеріали по факту порушень правил благоустрою,  матеріали з приводу порушення громадського порядку, матеріали з приводу дрібних крадіжок,  матеріали через різного роду дрібні правопорушення та інші події.

Складено 460 адміністративних протоколів: ст. 51(дрібне викрадення чужого майна) 152(порушення правил та стандартів благоустрою) 173( дрібне хуліганство) 173-2(домашнє насильство) 175-1(куріння у заборонених місцях) 178(розпивання алкоголю та поява в с/а сп’яніння) 187(порушення адмін.нагляду), 192(порушення у сфері дозвільної системи) КУпАП. З них 6 адміністративних протоколів скеровано на адміністративну комісію виконавчого комітету Рудківської міської ради.

З порушниками громадського порядку та особами, які вчиняли домашнє насильство, проведено профілактичні бесіди виховного характеру щодо недопущення в подальшому вчинення ними правопорушень, а матеріали скеровано у Самбірський міськрайонний суд для прийняття рішення за вчинені правопорушення. Також осіб, які вчинили домашнє насильство поставлено на облік та повідомлено Рудківський центр надання соціальних послуг для проведення заходів з особами які постраждали від домашнього насильства.

На території Рудківської ОТГ за 12 поточних місяців було скоєно 26 злочинів,  2 з яких розкрито, та 2 злочини (шахрайство) на даний час залишаються нерозкритими.

На території ОТГ проживають 5 особи, яким встановлено адміністративний нагляд . 

На території Рудківської ОТГ осіб, яким встановлено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на даний час немає.

В розшуку знаходиться 2 особа та 2  особи рахуються як безвісті зниклі.

При повідомленнях на лінію «102» по фактах про  безвісті зниклих осіб проводились заходи, щодо встановлення місцезнаходження таких осіб та повернення їх за місцем проживання.

 

Проведено 15 профілактично-виховних лекції з учнями навчальних закладів Рудківської ТГ з метою  розяснення   їм правової відповідальності за вчинення різного роду правопорушення.

На території Рудківської ТГ здійснювався контроль за дотриманням ПДР України на автошляхах громади та належне реагування на дані порушення.

Систематично здійснювались відпрацювання на території громади з метою попередження та недопущення вчинення правопорушень серед неповнолітніх та молоді. 

 

           ПОГ СВГ ВП Самбірського РВП 

 ГУ НП у Львівській області 

старший лейтенант поліції                          Михайло Антоняк

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних