A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Великий резонанс викликала вчорашня прес-конференція Президента Володимира Зеленського. Багато зі сказаного вчора є важким для сприйняття, але лише правдою ми можемо перемогти.

Дата: 26.02.2024 16:46
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Так, глава держави вперше за час повномасштабного вторгнення дав відповідь на кілька питань – тож доцільно приділити увагу озвученому.

Перш за все – було озвучено кількість наших загиблих героїв – 31 тисяча. Це важливо, оскільки російські пропагандисти активно запускають чутки про сотні тисяч загиблих наших військових. Але тим не менш, кожна ця втрата - велика втрата для нас і всі ми – держава, громада – маємо зробити все можливе, аби їх жертва не була марна і аби їх родичі відчули, що вони не самі в своїй біді. В той же час, загальні втрати росіян разом з пораненими – до 500 тисяч.

Стосовно міжнародної підтримки – Президент висловив сподівання, що Конгрес США ухвалить позитивне рішення щодо допомоги Україні, але навіть якщо цього не станеться – Україна не опустить руки і шукатиме інші можливості купувати озброєння. Президент також озвучив, що в ході візиту Президента Франції Еммануеля Макрона з’являться ще деякі деталі щодо підтримки України. І загалом, глава держави висловив позитивні очікування щодо подальшого надання нам нової далекобійної зброї.

І мабуть головне на цей час – Президент наголосив, що найближчі кілька місяців будуть важкими – і через тиск на фронті, через коливання в США, через спроби росіян підірвати внутрішню стабільність в країні тезами  про «нелегітимність» - саме зараз нам потрібно протидіяти цьому, бути згуртованими, фільтрувати інформацію та всіма силами зберігати єдність.

Також вчора багато було сказано про роботу щодо полонених, переговори про вирішення зернової кризи в Польщі, угоди про гарантії безпеки для України. Загалом – 2024 рік має стати вирішальним роком, у 2022 році Україна намагалась вижити, а у 2023 році – вистояти. Зараз нам всім як ніколи потрібно бути згуртованими, мужніми та стійкими. Потрібно всіма силами підтримати фронт і не допустити розвалу в тилу, не піддатись на російські інформаційні атаки. Лише так, зусиллями всіх українців, переможемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних