A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Повідомлення ТОВ «Захід-Агро МХП» про клопотання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Дата: 07.03.2024 16:55
Кількість переглядів: 44

Фото без опису 

1. Повне найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю «Захід-Агро МХП» Філія «Львівський елеватор».

2. Скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВ «Захід-Агро МХП» Філія «Львівський елеватор».

3. Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 37042858

4. Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: 77001, Івано-Франківська обл. Івано-Франківський р-н. м. Рогатин, вул. Шашкевича, буд. 20, корпус А; 032 242 45 90 ; v.hubarev@mhp.com.ua

5. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 80362, Львівська обл. Самбірський р-н. Рудківська територіальна громада,с. Вощанці, вул. Центральна, 44.

6. Мета отримання дозволу на викиди: Отримання дозволу на викиди  забруднюючих речовин6 в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для існуючого об’єкту.

7. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності.  Вид діяльністі Філії «Львівський елеватор» ТОВ «Захід-Агро МХП» у відповідності до ст.3 ЗУ«Про оцінку впливу на довкілля» не підлягає оцінці впливу на довкілля. АЗС яка розташовага на території підприємства введенна в експлуатацію до введення в дію Закону Украни «Про оцінку впливу на довкілля».

8. Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): ТОВ «Захід-Агро МХП» Філія «Львівський елеватор» основним видом діяльності філії є приймання зернових культур з автомобільного транспорту, їх очищення, сушка, зберігання, відвантаження на автомобільний транспорт для подальшої реалізації.

9. Відомості щодо видів та обсягів викидів: на території підприємства: знаходиться 20 стаціонарних організованих джерел викидів та 11 неорганізованих джерела викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. В атмосферне повітря викидається: оксид вуглецю – 10,762593 т/рік, заліза оксид**(в переpахунку на залізо) - 0,01095 т/рік, манган та його сполуки в перерахунку на діоксид мангану – 0,000128 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом 0,862036 т/рік, оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту – 4,272 т/рік, оксид азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту – 4,266026 т/рік, діоксид сірки (діоксид та триоксид) у перерахунку на діоксид сірки – 0,014786 т/рік, кислота сіpчана за молекулою Н2SO4 – 0,00001 т/рік, вуглеводні гpаничні С12-С19 (розчинник РПК-265 П та інш.) - 0,00321 т/рік, метан - 0,271045 т/рік, вуглецю діоксид - 2236,051528 т/рік, азоту(1) оксид (N2O) - 0,00646 т/рік.

10. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконанні  та / або які потребують виконання : відповідно до Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України №448 від 27.06.2023р. на підприємстві відсутні виробництва та устаткування, які підлягають до впровадження  найкращих існуючих технологій виробництва та методів керування не передбачаються.

11. Перелік заходів щодо скорочення викидів: Заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин для даного підприємства не передбачаються.

12. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів:

Природоохоронні заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин для даного підприємства не передбачаються.

13. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству:

     Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря не перевищують затверджені граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовини, які не підлягають регулюванню не перевищують гігієнічні нормативи.  

14. Пропозиції та рекомендації просимо надсилати протягом 30 днів з дня опублікування в Львівську обласну державну адміністрація (Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації ) 79000, Львівська обл, м. Львів, вул. Винниченка, 19 (79026, Львівська обл, м. Львів, вул. Стрийська, 98). e-mail: envir@loda.gov.ua. normadozvil@gmail.com тел.: (032) 238-73-83

 

1  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних