A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Спортивні школи Львівщини запрошують на тренування воїнів-ветеранів

Дата: 11.03.2024 09:57
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

У межах «Ліги Нескорених» військові ветерани можуть безкоштовно займатися різними адаптивними видами спорту, які розроблені для людей з інвалідністю.

Львівські спортивні школи проводять безкоштовні тренування воїнів-ветеранів. Ця ініціатива відбулась у межах проєкту управління молоді та спорту Львівської ОВА – «Ліга Нескорених».

Відкриті тренування для військових започаткували в Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Юрія Кутенка. Минулого тижня відбулося заняття з пауерліфтингу, а цього – з самбо. Загалом, військові ветерани у цьому закладі можуть обрати для себе найцікавіший з дев’яти видів спорту: легка атлетика, пауерліфтинг, важка атлетика, велоспорт, боротьба самбо, гандбол, плавання, стрибки у воду та водне поло.

«У межах «Ліги Нескорених» військові ветерани можуть безкоштовно займатися різними адаптивними видами спорту. Це такі види спорту, які розроблені для людей з інвалідністю. Їх адаптують під кожну конкретну групу осіб, в залежності від їхніх можливостей. Змагання відбуваються проти суперників, у яких аналогічні чи схожі травми», – розповідає начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Тренування для військових ветеранів у межах «Ліги Нескорених» уже проводять у Дитячо-юнацькій спортивній школі для осіб з інвалідністю «Галичина», Львівському регіональному центрі «Інваспорт» та відтепер – у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Юрія Кутенка.

Невдовзі до проєкту доєднаються також Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Веслярик» та Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Дмитра Сидорука.

Довідково: 

«Ліга Нескорених» – це проєкт управління молоді та спорту Львівської ОВА, націлений на фізичну та психологічну реабілітацію військових через спорт. Він передбачає проведення відкритих тренувань, змагань з різних видів спорту, покращення спортивної інфраструктури відповідно до потреб наших захисників та захисниць. Заняття доступні як для людей з інвалідністю, так і для здорових.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних