A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На Львівщині ветерани війни можуть отримати грант 250 тисяч на підтримку підприємницької діяльності

Дата: 12.03.2024 12:03
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Прийом документів триває до кінця цього року.

Департамент економічної політики Львівської ОВА в межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 оголошує конкурс на прийом документів для участі в отриманні гранту для учасників АТО/ООС, ветеранів війни з рф у розмірі 250 тис. гривень. Ці кошти допоможуть започаткувати власну справу чи розвивати чинну підприємницьку діяльність.

Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Умовою надання такої підтримки є фактична реєстрація фізичної особи підприємця на території Львівської області та працевлаштування мінімум одного ветерана протягом 6 місяців після отримання гранту із зобов’язанням не звільняти його з власної ініціативи протягом 12 місяців та дотримуватись усіх норм чинного законодавства.

Пакет документів для участі

  • Бізнес-план згідно з формою, визначеною в додатку 1 до Завдання 3 цієї Програми.
  • Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  • Довідка про відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.
  • Підтверджуючі документи, які підтверджують статус учасника АТО (ООС), ветерана війни.

Прийом документів триває до кінця цього року в межах дії Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 та в межах наявного фінансового ресурсу.

Документи учасникам слід подавати до Департаменту за адресою: м. Львів, вул. Винниченка 18.

Детально ознайомитись з Програмою підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки, яка затверджена розпорядженням від 06.03.2024 №169/0/5-24ВА, можна за посиланням - https://loda.gov.ua/services/programs/18027

Також ветерани війни та члени їхніх сімей можуть отримати додаткову грантову підтримку підприємницької ініціативи по державній програмі «Єробота».

Департамент економічної політики Львівської ОВА в рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 оголошує конкурс на прийом документів для участі в отриманні гранту Додатковий грант у розмірі 30% від суми отриманої допомоги від державної програми «Єробота» в компоненті «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей».

Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Для кого: 

для фізичних осіб-підприємців, які є учасниками АТО (ООС), ветеранами війни з рф і мають з реєстрацією місця проживання на території Львівської області та членів їхніх сімей (під членами сім’ї слід розуміти - дружину або чоловіка учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни).

Критерії участі:

  • надання додаткового гранту у розмірі 30% від суми отриманої допомоги від державної програми Єробота для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків, згідно бізнес плану) учаснику АТО/ООС, ветерану війни з рф та членам їх сімей, якщо вони отримали грант до 250 тис. грн. по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» за умови створення одного нового робочого місця (умови державної програми Єробота);
  • надання додаткового гранту у розмірі 30% від суми отриманої допомоги від державної програми Єробота для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків, згідно бізнес плану) учаснику АТО/ООС, ветерану війни з рф та членам їх сімей, якщо вони отримали грант до 500 тис. грн. по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» за умови створення двох нових робочих місць (умови державної програми Єробота);
  • надання додаткового гранту у розмірі 30% від суми отриманої допомоги від державної програми Єробота для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків, згідно бізнес плану) учаснику АТО/ООС, ветерану війни з рф, який має досвід підприємницької діяльності, зареєстрований як ФОП не менше ніж 3 роки при отриманні гранту до 1 млн. грн. по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» за умови створення чотирьох нових робочих місць (умови державної програми Єробота).

Пакет документів для участі:

  • Довідку Львівського обласного центру зайнятості про надання гранту по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» по державній програмі «Єробота»;
  • Копію бізнес-план поданого по державній програмі «Єробота» по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»;
  • Виписка з рахунку, на який надійшли грантові кошти від участі в державній програмі «Єробота» по компоненту «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» в місячний термін після їх зарахування;
  • Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • Довідка про відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів;
  • Підтверджуючі документи, які підтверджують статус учасника АТО (ООС), ветерана війни та членів їхніх сімей.

Прийом документів триває до кінця року в рамках дії Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 та в межах наявного фінансового ресурсу.

Документи учасникам слід подавати до Департаменту за адресою: м. Львів, вул. Винниченка 18.

Детально ознайомитись з Програмою підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки, яка затверджена розпорядженням від 06.03.2024 №169/0/5-24ВА, можна за посиланням: https://loda.gov.ua/services/programs/94803 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних