Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відділ прикордонної служби "Сянки" інформує

Дата: 20.03.2024 09:36
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Відділ прикордонної служби "Сянки" повідомляє, що «Згідно зі змінами до Закону України «Про державний кордон», забезпечення спеціального прикордонного режиму містить заборону в’їзду, перебування, проведення робіт в смузі місцевості 30-50 метрів від лінії державного кордону.

Цю земельну ділянку визначили виключно для перебування військовослужбовців та здійснення її охорони. Зміни до Постанови КМУ №1147 «Про прикордонний режим», також передбачають отримання дозволу на в’їзд, перебування, проживання та проведення робіт в межах прикордонної смуги ділянка місцевості 5 км від лінії державної кордону. Цей дозвіл у Львівській області надає 7 прикордонний Карпатський загін» м.Львів, вулиця Личаківська 74.

Щоб оформити заяву на отримання необхідних послуг, громадянам України необхідно подати перелік документів:

документ, що зазначає особу, дату народження та підтверджує громадянство;

вид на отримання дозволу;

строк дії вказаного дозволу;

мета проведення та правові підстави.

«Надіслати заяви до 7 прикордонного загону необхідно за 10 робочих днів до отримання дозволу на перебування, проживання та проведення робіт.

З метою впровадження змін Закону України «Про державний кордон» постановою КМУ №1147 від 29 січня 2024 року наказом МВС, видали наказ №49. Ним затвердили рішення на отримання вказаних дозволів.

Цей наказ вступає в силу з моменту його опублікування – орієнтовний час – кінець березня. Прошу врахувати цю інформацію, як місцевим мешканцям, так і керівникам установ, організацій, підприємств будь-якої форми власності, які планують перебувати, чи здійснювати роботи в межах прикордонної смуги Львівської області».

Також «відділ прикордонної служби "Сянки" 7 прикордонного Карпатського загону здійснює набір на військову службу. Працюємо за системою рекрутингу, а також забезпечуємо прийняття на держслужбу за призовом під час мобілізації.

Для громадян, які ще не мають відповідного досвіду, пропонують долучитися до комплектування відділу прикордонної служби "Сянки" 7 прикордонному загоні.

Доступні такі посади:

молодший інспектор прикордонної служби;

інспектор прикордонної служби-водій;

зв’язківець.

Для молоді та випускників в державній прикордонній службі продовжується вступна кампанія 2024 року. Абітурієнтів запрошують до вступу у вищий військовий навчальний заклад – Національну академію державної прикордонної.

«Запрошуємо усіх охочих приєднатись до команди професіоналів, аби разом захищати державний кордон України».

З питань прийому на військову службу за контрактом або для з’ясування додаткової інформації з питань проходження військової служби ви можете звернутись до відділу прикордонної служби "Сянки" Львівська область, Самбірський район, с.Сянки вулиця Прикордонна 2, контактні телефони 067-67-53-671066-65-19-619.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних