A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На Львівщину почали евакуйовуватися люди зі Сумської області

Дата: 21.03.2024 15:59
Кількість переглядів: 70

 

Фото без опису

За останній тиждень на Головному залізничному вокзалі Львова волонтери зустріли 243 людей. Здебільшого вони прибули зі Сумської та Запорізької областей.

За останній тиждень волонтери Медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі Львова зустріли 243 людей. Здебільшого приїжджають люди зі Сумської та Запорізької областей. Про це розповів очільник Львівської області Максим Козицький.

«Від початку року Львівщина прийняла 2248 евакуйованих з різних областей. Це лише ті, хто прибув потягами. Дехто добирається у нашу область автобусами або приватним транспортом.

Також є ті, хто раніше тимчасово проживав у нашій області, але на якийсь час повертався додому. Переважно прибувають жінки з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, особи старшого віку та з інвалідністю.

В офісах Координаційного центру, які Львівська ОВА розгорнула у всіх районах нашої області, від січня фахівці безкоштовно надали людям у потребі майже 18 тисяч послуг», – повідомив Максим Козицький.

Він також розповів, як люди у складних життєвих обставинах можуть отримати різні види допомоги на Львівщині.

Заявку на отримання допомоги можна подати тут: https://forms.gle/HUjxTNvY7JBFnmfP9

Карта місць, де на Львівщині можна отримати психологічну, юридичну, психосоціальну, гуманітарну допомогу, інформацію про поселення, навчання та перенавчання: https://loda.gov.ua/project/57381

Анкета для тих, хто готовий стати партнером Львівської ОВА, аби допомагати людям у складних життєвих обставинах: bit.ly/kc_partnery

Телефон Гарячої лінії Львівщини: 1684

«Якщо ви знаєте тих, хто приїхав на Львівщину з інших областей і потребує допомоги, передайте їм цю інформацію. Маємо бути сильними. Маємо підтримувати одне одного. Маємо бути разом. Переможемо!», – наголосив Максим Козицький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних