Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує долучитися до Всеукраїнського фестивалю «Ленд-арт весна – 2024»

Дата: 08.05.2024 09:35
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Творчі роботи потрібно надіслати до 25 травня 2024 року.

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді запрошує учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студентів, архітекторів, дизайнерів долучитися до еколого-мистецького фестивалю «Ленд-арт весна-2024».

Фестиваль проводять з метою виховання бережливого ставлення до природи, виявлення вмінь і таланту в створенні незвичайних садово-паркових скульптур екологічного спрямування.

Фестиваль відбуватиметься в два етапи.

І етап  фестивалю проводиться заочно та передбачає:

  • виготовлення екстер’єрних композицій на території своїх помешкань з різного природного матеріалу: інсталяції, коренепластика, композиції з лози, садово-паркові скульптури екологічного спрямування.
  • створення дизайн проєктів, відеофільмів, малюнків, ескізів, ідей в будь якому виконанні (навіть макетом) з коротким текстовим описом (4 – 5 рядків) своєї ідеї з даної тематики (способи виконання, матеріал, зроблена власноруч чи з допомогою керівника).

Творчі роботи потрібно надіслати до 25 травня 2024 року на електронну адресу:  mosienko@nenc.gov.ua .

На першому етапі будуть відібрані учасники-переможці, які будуть запрошені в табір «Юннат» (безкоштовно) для участі у фінальному етапі фестивалю.

До 1 червня 2024 року на сайті НЕНЦ https://nenc.gov.ua/буде буде оприлюднений список фіналістів.

Фінальний ІІ етап конкурсу «Ленд-арт весна – 2024» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проведе з 25 до 27 червня 2024 року в межах Фестивалю патріотичних дій.

«Участь в конкурсі є чудовою можливістю для нашої молоді продемонструвати свою творчість та бережливе ставлення до природи. Фестиваль – це не лише можливість для самовираження, а й шлях для підтримки екологічних цінностей та створення більш збалансованого та екологічного світу. Я вірю, що наші учні та молодь мають унікальні таланти, які можуть проявитися у створенні екологічно орієнтованих творів мистецтва», – зазначила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Оксана Війтик.

Про умови конкурсу детальніше за посиланням: http://surl.li/tlzkx 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних