Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У селі Вишня Рудківської громади будують каналізаційний колектор

Дата: 17.05.2024 11:54
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Цей проєкт передбачає прокладення 2203 метрів каналізаційної мережі та будівництво каналізаційно-насосної станції.

У цьому році розпочали реалізацію природоохоронного заходу «Нове будівництво каналізаційного колектора від автошляху Н-13 вздовж вулиць Садова, Паркова, та будівництво КНС в селі Вишня Самбірського району Львівської області. Коригування». Цей проєкт передбачає  прокладення 2203 метрів каналізаційної мережі та будівництво каналізаційно-насосної станції.

Основною метою цих робіт є зменшення забруднення навколишнього природного середовища та уникнення потрапляння каналізаційних стоків у ґрунти, грунтові води та річку Вишня. Крім того покращать соціально-побутові умови проживання та життєдіяльності місцевого населення шляхом будівництва нового каналізаційного колектора, каналізаційно-насосної станції та їх подальшого підключення до існуючої мережі очисних споруд.

Загальна вартість будівельних робіт становить – 8,165 мільйонів гривень, а завершення проєкту запланували до кінця 2024 року. Фінансування виконаних робіт здійснюватимуть за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища – 7,123 мільйонів гривень, а також за рахунок коштів місцевого бюджету – 0,791 мільйонів гривень.

«Реалізація заходу «Нове будівництво каналізаційного колектора від автошляху Н-13 вздовж вулиць Садова, Паркова, та будівництво каналізаційної насосної станції в селі Вишня Самбірського району Львівської області. Коригування» дозволить забезпечити централізованим водовідведенням понад 1500 споживачів і припинити забруднення річки Вишня – притоки транскордонної річки Сян неочищеними стічними водами», – зазначає т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних