Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

25 закладів охорони здоров'я Львівщини, які впроваджують модель домашніх візитів, отримали ноутбуки

Дата: 29.05.2024 15:50
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Патронажне обслуговування – це складова програми спільної програми Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ «Турбота з народження вдома».

Сьогодні, 28 травня, на базі Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти відбулась передача ноутбуків для закладів охорони здоров’я, що впроваджують універсально-прогресивну модель домашніх візитів на території Львівської області. Так, 65 ноутбуків передали на потреби 25 закладів охорони здоров’я, що впроваджують УПМ на території Львівської області. 

Такі комплекти сприятимуть кращій роботі, адже техніка допоможе планувати домашні візити, вести аналіз та історію кожної родини, готувати інформаційні матеріали для батьків щодо догляду та піклування за дітьми. 

Всього у Львівській області 32 заклади охорони здоров'я первинної медичної допомоги (ЦПМСД) впроваджують універсально-прогресивну модель домашніх візитів, яка покликана покращити доступність та якість медико-соціальних послуг для родин із дітьми від 0 до 3 років.

Патронажне обслуговування – це складова програми спільної програми Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ «Турбота з народження вдома». Це система проведення «домашніх візитів» патронажної медсестри до дітей раннього віку, включаючи допологовий патронаж. Зустріч із родиною в її власному середовищі дає фахівцеві унікальну можливість розуміння проблем і прийняття правильного рішення. Така модель патронажу є пацієнтоорієнтованою, націленою на якість відвідувань родини з дитиною, а не кількість.

Завдання патронажної медсестри вибудовувати стабільні партнерські відносини з сім’ями, оцінювати становище кожної сім’ї, здійснювати нагляд не лише за здоров’ям дитини, але й підтримувати кращі умови для повноцінного розвитку дитини від народження. 

ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» продовжує працювати у напрямку розвитку універсально-прогресивної моделі в різних регіонах України. Зокрема, цього року створять 12 тренінгово-ресурсних центрів по країні у межах реалізації проєкту «Впровадження універсальної прогресивної моделі відвідування вдома та інтегрованих медичних послуг, орієнтованих на дитину, на місцевому рівні в окремих регіонах України» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних